Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: blbne LAN?

Standardní blbne LAN?

Zdar mam dva pocitace propojene 100mbit kroucenou dvoulinkou, v obou sou pci sitovky RTL8139, nejaky levny po 170Kc. Problem je, ze posledni dobou pozoruji znacne zpomaleni pri hrani her po siti.
    Priklad: nhl2005 single uplne plynule, pri multi mi to silene trha
    cstrike source: druhy pocitac ma ping 130ms(neni to moc) a dost mi to trha pokud se ke mne nekdo pripoji
    pres sdileni nekopiruji vice jak 5,5MB/s.
    nenapada vas cim by to mohlo byt?
    dik za rady

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

vem ty karty a vyhod je z okna. mezi mekjma kamosema jich je uz 5 ks KO a projevuje se to asi takhle. rok v pohode pak nektery zacnou jet jako 10Mbit pak umrou uplne. nebo neustaly vypadky. sou to vsechno takovi maly potvory s cipem RTL8139.

Standardní

LEVNY ? ja mam nakupni cenu 55kc bez dph
    ja mam spoustu veci s RTL8139 a nemuzu si stezovat ...
    ano obcas odejdou ale zas je to karta ktera kdyz odejde tak mi ji neni lito hodit do odpadku ...

max2: firewall nebo tak neco sis nahodou neinstaloval? zkus treba netperf nebo ten network benchmark z aidy ...
    kolik mas ping v prikazovy radce ?
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

ja nerikam ze sou spatny dokud dou tak je to ok a za tu cenu nemuze nikdo cekat ze pojede 10 let jak nakej 3com za 20x vysi cenu.

Standardní

chodi mi normalne na 100mbit full-duplex
    Da se nejak overit, ze blbnou ty sitovky?

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

jo to oni hlasi ze sou v pohode. kdyz me to zaclo tak sem vubec neveril tomu ze je to sitovka prestala ve switchi svitit tak sem si rekl ze je to kabel a takhle to pokracovalo az sem ustrihal u 3 kabelu koncovky protoze sem si myslel ze sou vadny a nakonec menapadlo zacit skoumat sitovku tak sem vzal overenej kabel od druhyho pc.taky to neslo tak sem ji prehodil jinam zadna zmena tak sem ji vyhodil

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Heh, 5,5MB pres M$ sdileni je vic nez dost, to ti scroupne na 100% libovolnej CPU, kdyz mas realteka. 130 ms mam tak do USA, po CR do max 80, po LAN je to tak 0.1 az 0.2ms. Mrkni radsi na zatez CPU + rozhozeny widle.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

mne v systeme M$ a cez Total Commander kopiruje cca 8-10MB/s zalezi to ake kto ma PC na sieti...
    for max2, na aku vzdialenost to mas?

Standardní

tez si myslim ze je to procesorem. Kdyz jsem hral na notebooku CS tak jsem mel na lokalni siti ping 80. Jinak <1ms a kopiruju pres 6mega. Pak to brzdi asi procesor, protoze jede na 100%. Je tam tez realtek, ale ted si nejsem jistej jestli presne to stejne jak mas ty. Nemam ted notebook tady.

Standardní

2matos: oba kompy jsou propojeny 10m kabelem primo bez switche
    2killer05: na jednom mam AXP 1800MHz@2250MHz, na druhym durona 1,4Ghz, jako server mam samo AXP
    ale to porad neodpovida proc nhl2005 na AXP v singlu uplne plynuly pri multaku silene skuba(asi tak v 1,5s intrevalech)
    na tom duronovi chodi nhl2005 v singlu uplne plynule, cstrike source se 7 boty v pohode, kdyz se vsak pripojim k AXP, kde je 7 botu, je to nehratelny

Standardní

2Fox!MURDER: firewall mi nebezi
    ping mam <1ms, pakety se neztraci
    ty softy zkusim

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Mno vis, on je docela podstatnej rozdil provozovat na jednom stroji singl a zaroven server a klienta. V pripade B) ti bezi ta gamesa vlastne 2x => treba dvojnasobku vykonu CPU.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

no ja nemal problem na svojom PC nahravat video, provozoat server(10hracov) na Call Of Duty a zaroven aj hrat hru...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání