Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 33

Téma: Problém s vypalováním CD , kde je chyba???

Member
    Vliv
    263

Standardní Problém s vypalováním CD , kde je chyba???

Mám takovej problémek,včera jsem dal vypalovat CD,normálně to načetlo do image a pak jsem dal CD do mechaniky a po malé chvilce totální zásek,nereagovalo nic,až na reset.PC nabíhá a ve chvíli,kdy má začínat načítání OS z HDD se jen vypíše asi 50x 01,dál nic,zůstal jsem na to čumět s vyvalenejma očima,zkusím znovu reset a zase to samí, tak jsem zkusil to zkusil vytáhnout z elektriky a už to jelo normálně,tak jsem to zkusil vypalovat znovu,a udělalo to zase to samí, říkám si,že to asi nebude SW chyba,dnes jsem zkusil vypalovat něco z disku a to šlo normálně,tak jsem donesl jinou vypalku,dělá to to samí,zkoušel jsem vypalovat i jiný CD,furt je dokola,zkoušel jsem vypalovat i jiným programem,situace se opakuje,zkoušej jsem simulaci vypalování a ta proběhla OK. sázel bych na HDD,ale s nim nevypadá,že by něco bylo,čte a zapisuje se na něj v poho,a z něj to taky vypaluje dobre,chyba bufferu?

Standardní

Tak přeinstaluj to NERO, nebo v čem vypaluješ...

Member
    Vliv
    263

Standardní

Citace Původně odeslal .Voivod.
    Tak přeinstaluj to NERO, nebo v čem vypaluješ...
    Psal jsem tam,že jsem to zkoušel i v jiným prográmku(alkohol120%-nic jinýho nebylo zrovna nainstalovanýho)

Standardní

Už jsem slepej . A co paměti, projeď je memtestem jestli není nějaká chybka tam.

Member
    Vliv
    263

Standardní

Hmm,to mě dneska taky napadlo v souvislosti s tím,že mi to při hraní NWN občas vypíše chbu programu v souvislosti s tím,že se pokusil číst z adresy 0x000008 nebo tak nějak a ta je jen pro zápis,alespoň myslím,teď nevím,jestli vám kecám a chtěl zapisovat do adresy,odkud je možno jen číst,nebo je to fakt chybnou částí RAM,ale u jinejch her mi to nedělá(HL2,UT2004,Farcry,Sacred)kde nějakej ten memtest seženu?Jakej doporučuješ?

Standardní

no třeba sandra...
    ale ani jsi nenapsal co máš za CD(DVD)-RW což je dost důležité!
    Tak si třeba vyplň podpis.
    Jinak k problému: podobné věci mi dělala LG4082B s jednou (už ale nevím jakou) verzí firmware...

Standardní

Citace Původně odeslal FunATIk
    kde nějakej ten memtest seženu?Jakej doporučuješ?
    http://www.memtest86.com/

Member
    Vliv
    263

Standardní

Citace Původně odeslal sofokless
    no třeba sandra...
    ale ani jsi nenapsal co máš za CD(DVD)-RW což je dost důležité!
    Tak si třeba vyplň podpis.
    Jinak k problému: podobné věci mi dělala LG4082B s jednou (už ale nevím jakou) verzí firmware...
    hmmm,to je zajímavý,ta moje je taky LG je to combo,ale přesnej tip si nepamatuju,to zjistím,ale dělá mi to i s jinou vypalkou taky od LG ,ale novej firmware jsem nestahoval,teda alespoň ne vědomě.

Member
    Vliv
    263

Standardní

Tak jsem to nechal běžet 3,5hodiny,test proběhnul 9x a ani 1 chyba,skusím ten firnware.

Member
    Vliv
    263

Standardní

Tak při instalaci mi to vypíše že nabyla nalezena ta ona DVD/CD-RW,jedná se o typ GCC-4480B

Standardní

Tak nainstaluj ForceASPI 1.8 drivery: http://www.tatool.piwko.pl/down/hard.html
    Instalace se spouští souborem INSTASPI.BAT.

Member
    Vliv
    263

Standardní

Úspěch,jelo to ještě asi 5s po zaseknutí vypalování,ale dál to vypadalo stejně, co takhlě vadnej kabel,je možný,že by to četlo a vypalovalo z disku bez problémů,akorát by nešlo kopírovat CDAsi těžko. Zkusím zprovoznit linux a skusit o z linuxu,to by mohlo ěco napovědět.

Member
    Vliv
    263

Standardní

Zkusil jsem burn in test,test vypalování RW a nenašlo to žádnou chybu ani na RAM ani na DVD/CD-RW zbytek jsem nezkoušel.

Standardní

Vždyť v prvním postu píšeš, žes vypaloval z image na disku? Popiš prosím ještě jednou, co a za jakých okolností pálíš, jakým způsobem, co jde a co ne. Trochu v tom ztrácím přehled.

Member
    Vliv
    263

Standardní

mám 1xDVD/CD-RW mechaniku,žádnou jinou-nepálím "on fly" takže se CD napřed načte a uloží do image a potom ho to vypálí teda alespoň u Alkoholu120% to tak je,to vapalování selže,kdaž vypaluju datovej disk z HDD (ne image) tak to funguje

tzn:
    1.a)Nefunguje kopírování CD
    b)Nefunguje vypalování image (ze zvlášť vytvořenýho image jsem to neskoušel,ale z toho vytvořenýho při čtení to nejde)
    c)Nefunguje ani jiná,půjčená vypalovačka
    2.a)Funguje vypalování datovýho disku z HDD(ne image,ale prostě soubory)
    b)Funguje simulace vypalování
    c)Funguje mazání RW
    d)Funguje čtení
    e)V testech nevykazuje chyby

Standardní

Jestli nefunguje ani jiná vypůjčená vypalovačka, tak bych šel asi rovnou do reinstalu, případně čistý instalace novýho OS. Máš SP2? Nemužeš použít obnovu OS do doby, kdy to šlo dobře?

Member
    Vliv
    263

Standardní

Tak mi někde zmizely všechny obnovovací body
    FORMAT-univerzální řešení problémů

BTW:Tak 4dny tu asi nebudu,pak se kdyžtak ozvu.

Member
    Vliv
    263

Standardní

Tak jsem spátky,formátoval jsem ,ale jen systémovej disk,ten druhej se mi moc nechtělo,protože tam mám docela cenné data,zkoušel jsem vypalovat a zase stejná chyba

typoval bych to na trojana(kámoš říkal,ře četl na netu,že se stalo jednomu klukovi to samí co mě,ale jak to vyřešil už si nepamatuje pokusím se to z něj nějak vymačkat

Member Avatar uživatele 007
    Vliv
    251

Standardní

Máš WXP?.Když ano,skus vypnout integrovany modul pro vypalování,mě to pomohlo.
    C2D 4600,2*Kingston HyperX 1GB PC3200,Leadtek 7600GT,UATA 120G SEAGATE Barracuda+SATA 250G SEAGATE Barracuda,ADMtek AN983 10/100 PCI,Asus P5PE-VM,GSA 4163B,GCC 4480B,19\"LCD LG-L194WT-SF

Member
    Vliv
    263

Standardní

Citace Původně odeslal 007
    Máš WXP?.Když ano,skus vypnout integrovany modul pro vypalování,mě to pomohlo.
    A jak/kde to najít?

Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Věk
    42
    Vliv
    300

Standardní

A jak/kde to najít?
    MSconfig -> služby -> služba modelu COM+ pro zápis na CD...
    NB DELL E5480 (i5 7440HQ, 16 GB DDR4 Micron, 1 TB Micron M.2)
    PC Athlon X2 4600+, AC Alpine 64, ASUS M2A-VM, 4 GB DDR2 Transcend, HD2400 PRO, SB Live!, 3,5" TEAC, NEC ND-3520A, NEC AD-7203A, Transcend SSD 370 / 120, WD RED 2 TB, Fortron 400 PNF, EC ML-5410A, Chicony 2961, Genius NSO+, TESLA AZS 223 + TESLA ARS 1014, TESLA NC 470, TESLA SM 260, TESLA SM 261, TESLA B-101, HP 5820, 2x DELL 2009Wfp
    PC2 DELL Optiplex 3050 (i5 7500, 16 GB DDR4 Micron, HD5450, 500 GB Micron M.2, 2 TB 2,5" Seagate, DELL 2009Wt
    photo Nikon D90, Nikkor 18-70, Nikkor 24-120, Sigma 70-300, SB800

Member Avatar uživatele 007
    Vliv
    251

Standardní

Start-Spustit-services.msc.Tam se dá vypnout spousta věcí,i ten integrovanej vypalovací modul.
    C2D 4600,2*Kingston HyperX 1GB PC3200,Leadtek 7600GT,UATA 120G SEAGATE Barracuda+SATA 250G SEAGATE Barracuda,ADMtek AN983 10/100 PCI,Asus P5PE-VM,GSA 4163B,GCC 4480B,19\"LCD LG-L194WT-SF

Member
    Vliv
    263

Standardní

Našel jsem jenom:Služba modelu COM pro zápis na disk CD (IMAPI)
    Dělá to:Zajišťuje záznam na disk CD pomocí rozhraní IMAPI (Image Mastering Applications Programming Interface). Po zastavení této služby nebude počítač moci zapisovat na disky CD. Jestliže je tato služba zakázána, nezdaří se spuštění žádných služeb, které na této službě závisí.

je to ono

jestli jo,tak to nepomohlo,jestli ne,jak přesně se to jmenuje

Standardní

Tak jsem spátky,formátoval jsem ,ale jen systémovej disk,ten druhej se mi moc nechtělo,protože tam mám docela cenné data,zkoušel jsem vypalovat a zase stejná chyba

typoval bych to na trojana(kámoš říkal,ře četl na netu,že se stalo jednomu klukovi to samí co mě,ale jak to vyřešil už si nepamatuje pokusím se to z něj nějak vymačkat
    Tak projeď počítač programy Ad-Aware a SpyBots, jestli tam nemáš nejakej bordel, ale když jsi formátoval, tak kde by se to tam vzalo...

Member
    Vliv
    263

Standardní

Citace Původně odeslal .Voivod.

Tak projeď počítač programy Ad-Aware a SpyBots, jestli tam nemáš nejakej bordel, ale když jsi formátoval, tak kde by se to tam vzalo...
    trojani mají vlastnost kopírovat se na rýzný místa na různých HDD,je možný,že se mi nahrál na 2.HDD a odtamtud zase na 1.HDD,ad-ware jsem skoušel a nic to nepomohlo,už mi začínaj docházet volný CD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání