Hmmm, tak jsem je vyzkousel taky a zatim teda nefim.
Opet vtipne prehazeli nastavovaci soupatka a zmenili par obrazku v titulcich jednotlivych sekci, nicmene nastavovani se ted uz tvari velice pouzitelne. Je tam uz i moznost pridat si do windowsu libovolne uzivatelske rozliseni, nastavovani parametru obrazu (Desktop, Overlay, FullScreen video, All) udelali centralne do jedne zalozky a nastavovani ostrosti jde uz po mensich krocich (dobre na filmy do TV, ktere tak uz vypadaji hodne dobre).
A ted horsi stranky. Bohuzel se mi zda, ze vykon ktery mel jit nahoru sel u me dolu. Nevim, jestli to souvisi s tim, ze mi to v sekci AGP ukazuje rezim 1x misto 4x, ktery se vraci zpatky i po restartu - kazdopadne se mi nejak divne zacalo sekat GTA3 Vice City. Krome toho tam neni zahrnuta ta uprava kvuli interferencim obrazu, ktera byla v 45.33, takze asi pockam na oficialni verzi. Jinak nejakych defektu v grafice jsem si zatim nevsiml (Unreal2, UT2k3, SeriousSam2, GTA3: ViceCity, Vietcong, MS Rallisport Challenge, NFS6, 3Dmark2k1 atd.), asi nemam ty "spravne" gamesy a benchmarky, nicmene kvuli vyse uvedenemu se zatim vracim na 45.33...