Re: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)
Objem krabicových licencí je cca jen 1% z prodaného objemu.
Podle neoficiálních informací bude cena stejná jako u Vist, u kterých byla cena stejná jako u XP.
Ano, zdá se mi to moc, ikdyž za tu dobu co do IT dělám jsem si už zvykl, že cena dat (pak software) několikanásobně (někdy i 20x) převyšuje cenu HW, na kterém jsou.
@Paolo: Catie + MS Project + nejaky to PLM a jsme zhruba na tech 20x ceny nejakyho toho workstationu. To by sedelo.
Tak osm tisíc teda fakt ne... Tady někdo padnul z jahody naznak. Pět litrů jsem za Proff byl ochoten dát, ale na tohle teda kašlu.
I kdyby OEM stalo 1/2 tak je to moc, to si nikdo soudnej nekoupi.
pánové, je to palba, ale na druhou stranu - spousta lidí je ochotna investovat desetitisíce do komponent, ale 5000, resp. 8000 za operační systém (bez něhož je fakticky ten HW k ničemu) jim přijde moc... navíc to vydrží podstatně déle než většina HW...
Citace:
Původně odeslal
Jezevec
I kdyby OEM stalo 1/2 tak je to moc, to si nikdo soudnej nekoupi.
Já hlavně o OEM nemám zájem, protože se nechci dočkat dne, kdy víc upgradnu komp a budu poslán do p...
Citace:
Původně odeslal
MikeD
pánové, je to palba, ale na druhou stranu - spousta lidí je ochotna investovat desetitisíce do komponent, ale 5000, resp. 8000 za operační systém (bez něhož je fakticky ten HW k ničemu) jim přijde moc... navíc to vydrží podstatně déle než většina HW...
Podstatne dele myslis 2-4 roky ? To je totiz predstava M$, ze si kazdy 2 roky koupis novy OS. Muj aktualni desktop nacina 3ti rok a zatim nevidim vykonostni/technologicky duvod ho nejak zasadne prekopavat.