Re: nVidia GeForce 8800GTX/GTS
Citace:
Původně odeslal
BananaYoe
Tak karta je opravdu macek. Zabere tolik místa že jsem musel sundat i vodní chladič na chipsetu coč mě docela štve. Taky docela peče celou skříň mám uplně horkou jak to smaží. V klidu mi to ukazuje 75°C což se mi zdá docela síla. Výkon jsem zatím moc nezkoušel ale vypadá to že ji bude dost brzdit procesor, mám X2ku takotovanou na 2600Mhz.
Zatím z toho mám smíšený pocity. Nenašel jsem nikde taktování a občas vypadává DVI signál takže musím jet na analog.
já když na ní nefoukal, tak měla 65C v klidu .. když na ní teď foukám dvěma 12cm větrákama vedle sebe, tak má v klidu 57C :)
Jinak Splintel Cell Double Agent je na G80 absolutně nehratelný, totální maras na obrazovce :) takže ani nezkoušejte.
Citace:
Původně odeslal
mraky
Myslis v 3D marku?
Mam X2 na 2600 a Zatim jsou vysledky:
03 - 31700b
05 - 14000b
06 - 9200b
Tak s markama je to následující.
Na starých 2x7900GT v SLI default jsem měl
03-28 831
05-12450
06-7470
a teď s 8800GTX default
03-29993
05-14100
06-9100
zatím jsem docela zklamanej ale uvidím až vyjdou další forcewary a vyzkouším kartu ve víc hrách. Jako názornej příklad jsem měl splinter cell double agent který se mi na SLI sekal ale ten bohužel na GTX ani nezozjedu protože to buď jede na nižké rozlišení s chybějícími texturami a nebo když to hodím na mích 1600x1200 tak to hodí neplatnou operaci. Mají s tím problémy všichni musíme počkat na patch.
Citace:
Původně odeslal
BananaYoe
Tak s markama je to následující.
Na starých 2x7900GT v SLI default jsem měl
03-28 831
05-12450
06-7470
a teď s 8800GTX default
03-29993
05-14100
06-9100
zatím jsem docela zklamanej ale uvidím až vyjdou další forcewary a vyzkouším kartu ve víc hrách. Jako názornej příklad jsem měl splinter cell double agent který se mi na SLI sekal ale ten bohužel na GTX ani nezozjedu protože to buď jede na nižké rozlišení s chybějícími texturami a nebo když to hodím na mích 1600x1200 tak to hodí neplatnou operaci. Mají s tím problémy všichni musíme počkat na patch.
Jake CPU?
Ted jsem zkousel 3DMark06 a nedari se, po spusteni se objevi cerna obrazovka. Mam posledni driver:-(
Citace:
X2ku takotovanou na 2600Mhz.
pisal to par postov dozadu
Další postřeh. Při hraní CS:source se mi postavy z trochu větší dálky přemění na modré stíny totolně bez textur, to samé s nějakými objekty. Jinak to šlape na max uplně nádherně ale tohle si myslím že je prostě jistá vada v ovladačích. Že by ty forcewary nvidia trochu uspěchala? Doufám že tyhle neduhy se další řadou odstraní. Je to přeci jen novinka tak snad to vychytají.
Dále sem zkoušel první OC ale nějak už mi bylo v pokoju teplo takže sem to dál nezkoušel. Mám teď kompl místo topení to se na zimu hodí. Každopádně se začínám porozhlížet po fullcover bloku na vodní chlazení.
Citace:
Původně odeslal
BananaYoe
Další postřeh. Při hraní CS:source se mi postavy z trochu větší dálky přemění na modré stíny totolně bez textur, to samé s nějakými objekty. Jinak to šlape na max uplně nádherně ale tohle si myslím že je prostě jistá vada v ovladačích. Že by ty forcewary nvidia trochu uspěchala? Doufám že tyhle neduhy se další řadou odstraní. Je to přeci jen novinka tak snad to vychytají.
Dále sem zkoušel první OC ale nějak už mi bylo v pokoju teplo takže sem to dál nezkoušel. Mám teď kompl místo topení to se na zimu hodí. Každopádně se začínám porozhlížet po fullcover bloku na vodní chlazení.
To je chyba source engine, musí si to opravit valve a ví se o tom.
Jinak GPU jde zatím na 645Mhz, což je už celkem luxusní :)
A ty výsledky z 3D Marků, holt procesor je slabý, já mám v průměru o 15-20procent více.
Tak jsem teď zkoušel FEAR který jsem na 7900GT SLI můsel snížit na 1280x1024 a trošku ztáhnout detaily. Teď na GTX naprosto luxusních 1600x1200 vše na max 4xAA 16xAF a pohoda hratelných 40-100+ FPS
Teším se až opraví ten splinter cell na to se těším.
Určitě se nevyplatí pouštět 1280x1024
Tady jsou nové testy s A64 procesorama
http://www.firingsquad.com/hardware/...ling/page6.asp
A tady starší, s conroe, ty rozdíly jsou obří, teda jak v čem, ale i ve větším rozlišení si conroe drží odstup :)
http://www.firingsquad.com/hardware/...iew/page12.asp
Nema nekdo a64 NE x2 pretaktovanej kolem 2700-3Ghz?
Planuju koupit 8800GTS a chci vedet jestli muj procak a64 3700+ na 2930Mhz tuhle kartu uzivi.
3D marky me nezajimaj nemaj zadnou vypovidaci hodnotu.Zajimaji me jen herni testy.
DIK.
Citace:
Původně odeslal
HEAD
Nema nekdo a64 NE x2 pretaktovanej kolem 2700-3Ghz?
Planuju koupit 8800GTS a chci vedet jestli muj procak a64 3700+ na 2930Mhz tuhle kartu uzivi.
3D marky me nezajimaj nemaj zadnou vypovidaci hodnotu.Zajimaji me jen herni testy.
DIK.
Myslím, že tuhle kombinaci chviličku provozoval Paik - ale už jede taky na Conroe... >:}
Citace:
Původně odeslal
flukes
Mně podobně havaroval 3DM03 v Mother nature - pry poškozená knihovna textury turtle... pomohl reinstal 3DMarku... :cool:
Preinstaloval jsem to a nic:-(
Nevíte jaký rozměry má jádro GTXka? Nechse se mě sundávat chladič a měřit to. Přemýslím že bych si tam dal GPU waterblock a na zbytek dal pasivy. Akotám mám strach z toho I/O čehosi to nevím jak moc to vaří.
Jo a ještě nevíte kde sehnat ty ukázkové videa žáby a té ženské atd. co jsou vidět v testech?
Madcap je zkoušel, ale hajzlík zase nic neřekne, nepodělí se :P :D
Nezdá se vám to nesmysl dosáhnout CPU skore v 06ce 6727 bodíků?
tak s quad core na 4+ GHz ani nie :)
Citace:
Původně odeslal
MadCap
tak s quad core na 4+ GHz ani nie :)
JJ už to vidím ta mrcha 4jádrová to tam sype docela hrubě. Můžete smáznout
Kdyby mel nekdo plne zuby nTune a chtel jen neco na pretaktovani co umi menit i otacky, tak existuje verze ExperTool pro G80.
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=46679
Lidi kde sebrat ty videa? Msuí to přece někde bejt když je to ve všech recenzích.
Proč mi jde ve forceware nastavit FSAA jen maxi na 4x? Tušim že u 7800GTX jsem měl možnost až 8x..
Citace:
Původně odeslal
RED
Proč mi jde ve forceware nastavit FSAA jen maxi na 4x? Tušim že u 7800GTX jsem měl možnost až 8x..
Odinstaluj, pouzij Driver cleaner a nahod nejaky novejsi. Musis tam mit moznost az 16x.
Citace:
Původně odeslal
Masster
Odinstaluj, pouzij Driver cleaner a nahod nejaky novejsi. Musis tam mit moznost az 16x.
Novější? Mám 97.02 a taky mám jen maximálně 4x
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Novější? Mám 97.02 a taky mám jen maximálně 4x
Jsem zapomnel, ze vyssi AA se da nastavit pouze v novem CP.