Windows 7,Teamspeak 3 a jeho zvukovy smesovac
zdar
tak jsem si preinstaloval PC a mam tam ted 32 bit ultimate a mam jeden problemek.
mam nainstalovan teamspek 3 a kdyz zmacku nabindovane tlacitko na mluveni tak mi to ztlumi ostatni audio.
ted nevim kde co nastavit aby mi to pri aktivite na TS neztlumovalo zvuk.
teamspeak mam nastaven stejne jako v predchozi instalaci kde to nedelalo.
Re: Windows 7,Teamspeak 3 a jeho zvukovy smesovac
nemas nejak pokopanou puvodni konfiguraci? Zkus dat TS3 pryc a zkusit to tlacitko samostatne. Klidne to muze delat i nejaky sw ke klavesnici, mysi nebo tak neco.
prosim o lock
problem byl vyresen - soucasny TS3 co mam ma nainstalovany plugin na ztlumovani audia pri provozu TS. puvodni to nemel zrejme aktivni
LOCK není potřeba, myslím, že každý může přidat i své pokračování, pokud bude míti obdobný problém...
Nicméně já ačkoliv používám MUMBLE jsem tuto fičuru naopak uvítal, totiž v momentě kdy ti v bytě jezdí tanky a střílej z laufu tak slyšet své kolegy na voip je občas docela problém, čili v momentě kdy na tebe někdo mluví a ty si chceš ostatní zvuk zeslabit je u mne velké + pro Win7.
Nevím tedy jak u TS3, ale mám pocit že to je vychytávka W7...
ADD jo teď mne ještě napadá, že problém může být u ukecaných lidí, kdy pak posloucháš furt nějaké vypravěče, ale hru samotnou neslyšíš :)
Jo, ten plugin mne taky dost prudil, furt mi vrtal do hlasitosti foobaru. Osobně to řeším poštelováním hlasitostí v každé aplikaci zvlášť a ať to funguje tak, jak chcu já, ne, jak si nějakej pitomej plugin usmyslí.... :-)
2 Příloh-a(y)
1) Klikám na ikonu repráku (vpravo dole u hodin)
2) dále na "směšovač"
3) objeví se obrázek č.1, kde klikám na ikonu "systémové zvuky"
Příloha 9340
4) nakonec klikám na poslední záložku "komunikace" (obr č.2) a zde je volba pro ztlumení v případě příchozího voip (ať už skypu, mumble, u TS nevím jestli toto taktéž platí)
Příloha 9341
EDIT: chci tím říct, že žádný plug-in jsem nikdy neřešil !
Aha. Já jsem měl na mysli plugin "Volume control", kterej mi i přes svůj popis:
Citace:
Reduce volume of other applications when someone is speaking in your channel. On systems other than Windows 7 or newer only Winamp's volume is affected.
vrtal např. do hlasitosti foobaru2000...
ja mam ts3 a hry sestelovany tak aby to slo poslouchat oboji a pri hre nejsme tak ukecany ze by mi to vadilo :D
jinak puvodne jsem myslel ze to je tim smesovacem ve win7 ale nakonec to byl ten smejd v ts3
jde o to ze predchozi wokna byli w7 ulti 64 bez sp a ted mam w7 32 bit sp1