Citace:
Původně odeslal admix
Diky poslednim nekolika prispevkum jsem se konecne dozvedel, v cem je problem :) Mno, kdyz se na vB prejde a bude mi to chodit, bude to prehledny jako tohle phpBB, tak hold nevidim problem .. ale pri ty rychlosti co to ted predvadi bez sance :(
presne tak :)
Jinak ta rychlost to je dalsi vec, jelikoz je to naprosto cele zalozene na JavaScriptu, tak to chodi jak to chodi. Chapu, ze na Opere muze byt JS pomalejsi, i kdyz jsem se s tim jinde jeste takhle nesetkal a i testy hovori jasne, ze to tak pomale na Opere uplne neni a jak jsem rekl -> i kdyby, tak rozhodne ne o tolik?! Tedy v konecnem dusledku je forum podstatne pomalejsi temer na cemkoliv oproti phpBB. Jak jsem zde zminoval, tak na to urcite ma vliv take to, ze v zkusebni verzi byly zapnute vsechny fircurky, takze v ostre verzi to bude nejspise rychlejsi, ale i tak to nemuze dohnat phpBB. A co je na tom nejtrapnejsi, ze ono vlastne nezalezi na tom jake mate pripojeni k internetu :) ale jak vykonne mate PC. Kam tohle vede?
Omlouvam se, ale nemuzu si odpustit mirne OT. Pripada mi to jako u MS, ktere do budouci MS Vista udelaji takovy vzhled, ze se na tom nebude dat na dnesnich PC ani pracovat, natoz jeste spoustet neco narocneho (hry/grafika). => mene je nekdy vice!
Proc toto pisu? Chtel bych timto apelovat na osoby, ktere nove forum budou vytvaret (moc si jich vazim), aby radseji ubraly ruznych ficurek, nez aby to tu zarilo zlepsovaky. Myslim, ze pridat se daji kdykoliv, ale kdyz se lidem odebiraji, tak je to horsi.