Hledal jsem a nenašel...
...po přechodu fóra z režimu "pár fanatiků" na občanské sdružení byla zrušena stará konta (pro zasílání příspěvků na chod fóra) a zřízeno nové, na které byly finance převedeny, ale jeho číslo jsem tu nikde nenašel.
Printable View
Hledal jsem a nenašel...
...po přechodu fóra z režimu "pár fanatiků" na občanské sdružení byla zrušena stará konta (pro zasílání příspěvků na chod fóra) a zřízeno nové, na které byly finance převedeny, ale jeho číslo jsem tu nikde nenašel.
overclocking.cz, o.s.
Františka Křížka 16
170 00 Praha 7
IČO: 26988020
Číslo účtu: 2048722001/5500
-----
Doufam ze to sedi, a ze se nic nezmenilo. Je to byvala ebanka, kod odpovida uz RB.
2All: kdyz uz je to tu vytazeno, prispet na chod 4a muze kdokoli. Z vybranych penez se plati domena, support na vBulletin, pripadne HW ... . Pokud chcete dostat ke svemu nicku minci, je treba uvest vase ID z 4a (to cislo na konci linku kdyz si najedete na svuj nick), trebas jako variabilni symbol.
Je samozrejme mozny na platbu vydat i nejake to potvrzeni (pokud by si nekdo chtel snizit danovy zaklad), muselo by to ale byt tusim nad 2kKc. Sdruzeni ma status neziskovky.
No a jeste mi zbyva dodat, ze platbu muze overit rekneme maxik a fox.
Jeste ze to Paolo napsal.Uz nejakou dobu jsem nad tim take premyslel ze bych napsal a poptal se jak to je.
Takze rozhodne ted pred Vanoci nejakou tou casteckou prispeju ;)
taky jsem to mel v planu, no jen aby to cislo uctu bylo spravne :D
Darth Maul:
Tak to je dobre,hlavne ze sis uzil... ;) :mweheh:
mein got.
no jasne polehcujici... :D
To podstatné tu bylo IMHO řečeno, tak ten OT je už opravdu zbytečný...
...prosím nějakého admina o LOCK, bo (si) ho zamknout sám.
Done.
Prepacte, ze takto skacem moderatorovi do zamknuteho threadu, no od uvedenia cisla uctu prispelo niekolko ludi a dvoch nevieme na zaklade vypisu z prichodzej platby identifikovat.
Preto prosim tieto dve osoby, ktore este nemaju pridane k nicku mince, aby sa mi ozvali pomocou SZ.
[edit]
Staci sa preukazat cislom uctu, z ktoreho svoj prispevok odosielali.