Pro spravnou funkci musite nainstalovat vsechny tri soubory a to jedine v nouzovem rezimu.
EDIT.: links erased, dělá více problémů než užitku
spajdr
Printable View
Pro spravnou funkci musite nainstalovat vsechny tri soubory a to jedine v nouzovem rezimu.
EDIT.: links erased, dělá více problémů než užitku
spajdr
Je někde popis na co má instalace vliv?
Ja bych rek, ze na stabilitu systemu, a ne zrovna v dobrem slova smyslu. Jednoznacne nedoporucuju. :!:
JJ taky jsem četl po forech že jsou s tím problémy.
Neinstalovat.
Uz jsem kvuli tomu musel dneska na jednom compu pouzit obnoveni systemu :roll:
Spajdr: Stacilo napsat aby si to lidi instalovali na vlastni riziko ne smazat linky, snad si kazdy dokaze sam rozhodnout jestli mu to za to stoji, grrrrr :evil:
Ja jsem s tim zadne problemy nemel, vsechny hry jdou tak jak maji, ale mozna je lepsi k tomu mit nainstalovany i posledni aktualizace nebo rovnou cely service pack 2.
Tak to ste moc nepotesili :?
Myslel som ze co je nove je lepsie :o
vobec sa nebranim beta verziam (a niekedy ani alfam:-) ale nie od ms
stacilo mi raz dx8 beta, ktora vyprsala, nedala sa pouzivat, dx7 to nepreinstaloval lebo to bolo starsie, dx8 final este nevysiel a potom som musel hladat kadejake uninstallery a robit si bordel v pc
key som mal v systeme dx9c hw tak to je ine... ale teraz to nestoji za startu casu
Taky si myslim, ze je zbytecne mazat ty linky. Takze zkuste sosat treba tu.
http://www.qr.cz/file?s=cool&f=DX-9.0c.exe
!!! INSTALUJTE JEN NA VLASTNI NEBEZPECI !!!
Az se vam neco pos... kazi, tak tady pak nebrecte, protoze ja vam to rikal!
A s timhle pristupem delas s pocitacema ? ;DCitace:
Původně odeslal Champion
Uprimnou soustrast, tebe bych jako sys. admina nechtel. :lol:
Zda se, ze se objevila novejsi verze, ktera obsahuje 22 novych souboru, to by melo resit pripadne problemy, ktere se nekomu objevily.
http://www.thelostparadise.com/files/DX9.0c.zip
Btw. nechapu kde jste vzali ze tyhle directy jsou problemove, ja jsem si par for precetl a prijde mi ze procento lidi kteri maji problemy je stejne jako u jakychkoliv beta forceware, takze nechapu ten povyk....
nerobim s pocitacmi ale iba s jednym, so svojim :?Citace:
Původně odeslal Dawe
"novsie = lepsie" plati, ale nie pri Microsofte ;D
No bacha, rozhodne to neplati v hodne pripadech i mnoha driveru..... At jsou od koho chteji....Citace:
Původně odeslal Rainbow
Pri driveroch to je trochu specificke - ked pouzijes stare drivery z CDcka, tak je takmer iste, ze s tym budu problemy - to plati pre vsetok HW. A co predvadzaju firmy ATI a nVidia, tak to je dost blbe - ako keby sa snazili za kazdu cemu urobit co najhorsie drivery (posledne Catalysty 4.3 pre Windows 9x/ME blbnu na R9100 hroznym sposobom - vsetky starsie bez problemov, nVidia IDE drivery :roll: ).