Zdárek.
Víte někdo, jestli je možné rozjet vlastní internetové rádio přes Winamp v případě, že mám neveřejnou IP adresu?
Díky za odpovědi.
Printable View
Zdárek.
Víte někdo, jestli je možné rozjet vlastní internetové rádio přes Winamp v případě, že mám neveřejnou IP adresu?
Díky za odpovědi.
winamp neni dobrej napad, VLC je lepsi napad.
No ale na neverejne IP to asi zrovna moc nepude :-) ... teda zalezi na tom, kdo chces, aby te mohl poslouchat.
jo prez winampa to jelo(musel se donahrat nejakej plugin), ale VLC nevim, zatim mi to moc nejde :)
edit: Shoutcast 1.9.2 for WinAmp
winamp + shoutcast plugin funguje dobre na interni siti, ale jak to rozjet pres neverejnou ip taky nevim. resim ten samy problem :roll:
s neverejnou IP to neni zadny problem, to je proste jasne jako facka :D :arrow: nejde to! :wink:Citace:
Původně odeslal wincent
tak rozchodit VPN a pak jako po lokalu testime ted Hamachi docela to jde a myslim ze i s neverejnou IP...
nad hamachi jsem taky uvazoval, ale zatim jsem to netestoval. ted je ale otazka, jestli ma takove reseni smysl... ne kazdy bude schopny si pustit hamachi aby mohl poslouchat inet radio ;D a pokud se nebude vysilat treba nejaky live mixovany set, nema to temer smysl.Citace:
Původně odeslal Vinc Black
kdysi jsem si vo google hledal nějaké články o broadcstingu na českých stránkách. Celkem mezi prvními odkazy byly i nějaké se skripty, které se dají hodit na webhosting (s PHP) a pracovalo to tusim s Winampem.
Ten tok potom vypadal tvojePC->Webhosting Server ->>>posluchaci.
HLÁŠKA: [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: 213.151.91.108:8000) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection refused))
......přijde mi to pochopitelné, prostě na mě není vidět. Myslel jsem si, že existuje nějaký způsob, jak to obejít - jednoduše. Může mi nějak pomoci můj provider (veřejnou IP mi asi nedá)?
hele mam dotaz nasel by se tu nekdo kdo mi dal radu jak rozjet vlastni radio z nejakyho webhostingu? a pokud jo staci mi obycejnej webhosting? a jaky programy na to potrebuju dik moc za odpovedi
Ak to chces mat live, tzn. ze sa bude vysielat to co aktualne "namixujes" tak na nieco take zabudni. Na webhostingu si mozes spravit maximalne nejaky stream, ktory bude prehravat dopredu danu skladbu/skladby.
Vysilat s neverejkou taky neni problem. Jde o to, ze streamovaci server (ShoutCast, IceCast, ...) musi mit adresu verejnou, ale feeder (ten, co ten server hudbou krmi) verejku mit nemusi.
Vice info treba tady http://www.blog.jakubdvorak.eu/view....nku=2007070016
Nevim presne v JAKE siti to radio chces, ale zasirat si VPN inet radiem a jeho paketama asi neni moc stastny napad ... Kor hlavne proto,z se kdyby jsi to chtel v ty VPN nejak shaperovat tak mas smulu ...