Po delsim boji tu mame zbrusu nove vB. Nektere veci aktualne nefunguji (napr. stare styly, cestina jeste neni kompletni), dalsi je teprve potreba doresit a pripadne rozbehat.
Prozatim poprosim o shovivavost a nahlaseni pripadnych bugu ...
Printable View
Po delsim boji tu mame zbrusu nove vB. Nektere veci aktualne nefunguji (napr. stare styly, cestina jeste neni kompletni), dalsi je teprve potreba doresit a pripadne rozbehat.
Prozatim poprosim o shovivavost a nahlaseni pripadnych bugu ...
Bohužel nemůžu dát kvalifikovanější popis problému, ale ve srovnání se "starým" forem je to pomalý jak prase... Než se načte příspěvek... Nemyslím, že by to bylo připojením, ještě dopoledne jsem na naprosto stejném "configu" (počítač, přípojka atd.) surfoval normálně, tohle je utrpení...
Můžu vědět, co bylo kromě "availability" nové verze důvodem k upgradu? Má to nějaké podstatnější výhody?
EDIT: "Rychlá" odpověď se odesílala cca 15 sekund a po půlminutě jsem okno "Klikněte zde pokud prohlížeč nepodporuje automatické přesměrování..." radši zavřel...
EDIT2: Ten kilometr vynechanýho místa pod posledním řádkem (v případě kratších postů) se stane standardem? Já jen že stejný místo jako zabírají naše dva posty, dřív zabíraly tak tři až čtyři ;-)
rychlost bude cca do pul hodky ... doufam ...
Ještě návrh - nešlo by u seznamu "karmy" vyhodit ten popisek "Téma:"? A nechat to aby jako dřív bylo rovnou název threadu? Jako je to prkotina, ale člověk musí louskat o pět znaků navíc, než se dostane k faktickému názvu threadu :-D
pozdeji mrknu, jestli to tam neni kvuli nejakymu odliseni.
s tou pulhodkou jsem to moc netrefil ... jsme nekde na 65%
Ach tak :) budeme čekat ! každopádně mě se nová verze líbí !
Osobne bych zvolil jine tema nebo prekopal hlavicku - ten vrch se mi zda udelanej dost nesmyslne. Jinak to vypada dobre, chtel jsem si postezovat na rychlost, ale koukam, ze nejsem prvni :)
Dá se v této verzi u postu označit něco jako "this is the solution"? To je podle mě nejlepší featura jiných fór, například na lenovo fóru to jede a mnoho dalších.
Jinak já nejsem vůbec oproti upgradu, obecně mi teda ale tenhe novej skin (vim že bude jinej) přijde dost nepřehlednej. Třeba to, že v seznamu threadu jsou "reply" a "views" pod sebou a ne vedle sebe mi přijde fakt na hlavu postavený. Možná je to ale o zvyku.
Asi to bude hodně o zvyku...já například mám problém dostat se na "usercp" :) vždy to bylo vlevo nahoře, klik na sebe, sledované témata, ty sjedu a pak "nové příspěvky"... ale tj zvyk
bude preneseny zoznam sledovanych temat ?
edit : a nieco porobte s karmou. este vcera som ma dva zelene stvorceky :D
Bude možný návrat k původnímu vzhledu? Na tuhle nešťastnou verzi přešla většina fór co znám a je to dost hrozný. Původní vzhled byl super a velice přehlednej.
pokracujte prosim zde, at nemusim sledovat 10 ruznych vlaken ...
http://4um.overclocking.cz/threads/7...AD-vzhled-fora...