PDA

Zobrazit v plné verzi : Audigy & konfliktní ovladače....

herma
30.05.2003, 13:25
help,

když nainstaluji kompletně vše z orig. CD tak je vše OK.

Ale pokud dám pak aktualizovat na novejší ovladače tak už mě nefunguje ten obslužný SW(HQ, ....) Prostě to vypíše že karta není nainstalována. Přitom zvukovka vpohodě hraje. Nesetkal jste se s tím už někdo??

Dělá to např. s posledníma ovladačema 383WHQL

Shox
01.06.2003, 18:15
Jeste jak jsem mel Live5.1, tak jsem se s tim setkal. Zkusim neco placnout. Mohl by tam byt souburek asi CTOem.cfg, ktery kdyz se smazne, tak to bezi. Musel jsem to kdysi tak delat, kdyz jsem chtel zkusit ovladace od Compaq a hlasilo mi to stejne jako tobe, ze karta neni instalovana.

mitchi
01.06.2003, 18:31
vykasli sa na ovladace od creative a pouzivaj http://kxproject.spb.ru/index.php?skip=1 a hlavne ziadny problem :wink:

herma
01.06.2003, 22:26
otestuju...

PS: kdo tento dotaz přesunul ze "zvukovek" do "ovladačů" ??

FlashedBrain
01.06.2003, 22:31
vykasli sa na ovladace od creative a pouzivaj http://kxproject.spb.ru/index.php?skip=1 a hlavne ziadny problem :wink:

Nj, ale mám takový pocit, že tohle nejsou zrovna ovladače pro hry, možná by stálo zato vyzkoušet ovladače pro Audigy 2, na druhým kompu sem s nimi neměl zatím žádný problém, včetně všech updatů - zatím sou na ně celkem kladné odezvy i od ostatních uživatelů, je tady ohledně toho celý thread (nebo vyzkoušet jinou zvukofku :wink:).

mitchi
01.06.2003, 22:44
2FlashedBrain:

nie su pre hry ???
creative sice robi pekne multimedialne ovladace ale ja potrebujem stabilitu a tu mi creative neda :!: ale kxproject ano :wink:
inac keby som vedel ake su problemove ovladace na audigy tak si asi rozmyslim kupu dvojky :?

FlashedBrain
01.06.2003, 23:17
2FlashedBrain:

nie su pre hry ???
creative sice robi pekne multimedialne ovladace ale ja potrebujem stabilitu a tu mi creative neda :!: ale kxproject ano :wink:
inac keby som vedel ake su problemove ovladace na audigy tak si asi rozmyslim kupu dvojky :?

No nevím, jak ty, ale já jsem nikdy s ovladači na Audigy neměl nejmenší problém, ani s těmi na A2, možná bude problém v ostatním hw a sw, nebo jinde :wink: (měl jsem ji na KT133A, pak na KT400, teď na sis746, os w98se, w2k a wxp), sice pořád všichni nadávají, jaké dělá Creative shi.tt ovladače, ale z vlastní zkušenosti to těžko můžu potvrdit :D.

btw. Audigy vzhledem k použitým A/D & D/A není zrovna nic moc a ovladače to příliš nezachrání, řekl bych, že Audigy 2 je snad první "zvukovou" kartou od Creative zejména díky DAC Crystal CS4382 (CS4392 Platinum), ADC bohužel opět Philips UDA1361 jako u A1 :-(.

mitchi
01.06.2003, 23:23
2 FlashedBrain:
ja ked som pouzival ovladace od creative tak po 10minutach prace v Acid 4 sa mi restartol komp(samozrejme aj v inych prog)takze preto pouzivam kxdriver a max spokojnost :wink:

FlashedBrain
01.06.2003, 23:28
2 FlashedBrain:
ja ked som pouzival ovladace od creative tak po 10minutach prace v Acid 4 sa mi restartol komp(samozrejme aj v inych prog)takze preto pouzivam kxdriver a max spokojnost :wink:

Nevím, Acid jsem nikdy nepoužíval, pouze Cubase, SonarXL, SoundForge, CoolEdit a možná ještě něco :wink:.

btw. u kx mě nechtěl fungovat aktivní sub - přece nevyhodím oknem jenom tak něco, co mě stálo 7k :|.

mitchi
01.06.2003, 23:36
btw. u kx mě nechtěl fungovat aktivní sub - přece nevyhodím oknem jenom tak něco, co mě stálo 7k :|.
nemal si nahodou nasaveny vystup na x.0 ???

FlashedBrain
01.06.2003, 23:46

Hmm, nevím, ale teď je to už celkem jedno Waveterminal to jistí :D.

mitchi
01.06.2003, 23:52

Hmm, nevím, ale teď je to už celkem jedno Waveterminal to jistí :D.
no pokial je ti to fachci v poho a si spokojny :wink:

btw:co je to Waveterminal :oops: ??? ;D

FlashedBrain
01.06.2003, 23:57

Toto (http://www.esi-pro.com/viewProduct.php?pid=5&page=1) je Waveterminal (teda ten můj je včetně M/IO D/IO kvůli klávesám) a to je taky důvod, proč mě momentálně Creative moc netíží :wink:.

Shox
02.06.2003, 00:15
Mel by to byt soubor CTOem.cfg.

mitchi
02.06.2003, 00:18

Toto (http://www.esi-pro.com/viewProduct.php?pid=5&page=1) je Waveterminal (teda ten můj je včetně M/IO D/IO kvůli klávesám) a to je taky důvod, proč mě momentálně Creative moc netíží :wink:.
pekna volba :wink:

herma
08.06.2003, 10:57
lidi umožňují ty KX drivery provoz 5.1 s možností nastavení "balance"?

herma
08.06.2003, 20:44
no nic, vyřešil jsem to samotnýma ovladačema + softwarem z Audigy2.

zatím se vše tváří OK.