Zobrazit v plné verzi : Genius Home Theatre 5.1 - jaké jsou k tomu kabely?
Ondrowicz
04.11.2002, 15:26
Možná trochu blbá otázka:
1)jaký jsou k tomu kabely případně jak se tyto repro připojují do zvukovky? (dvěma stereojacky, nebo na to je nějaký speciální 5.1 kabel?
2)jde to připojit i na normální stereovýstup, aby hrály všechny reproduktory? (možná je totiž budu kupovat a nějakou dobu je budu provozovat na své staré zvukovce s obyčejným stereovýstupem :o ;D
THX
Možná trochu blbá otázka:
1)jaký jsou k tomu kabely případně jak se tyto repro připojují do zvukovky? (dvěma stereojacky, nebo na to je nějaký speciální 5.1 kabel?
2)jde to připojit i na normální stereovýstup, aby hrály všechny reproduktory? (možná je totiž budu kupovat a nějakou dobu je budu provozovat na své staré zvukovce s obyčejným stereovýstupem :o ;D
THX
Pozri recenziu na www.pretaktovanie.sk
OveR clocker
04.11.2002, 20:51
na jednom konci se to zapichuje do beden ( konektor AC3 - neco jako PS2)potom se ten kabel roztrojuje a na druhem konci maš 3x jack - predni bedny, zadni bedny a sub+center
Sam Hawkens
04.11.2002, 21:41
Muzes to ale propojit i tremi kabliky typu 2cinch-1jack3.5
Ondrowicz
05.11.2002, 13:07
Díky to jsem chtěl slyšet ;D
Ondrowicz
06.11.2002, 09:12
Jo, a ještě takovej dotaz:
Můžu to připojit pouze na JEDEN stereojack? Mám totiž na TVout vyvedenej jenom jeden stereojack a chtěl bych na to ty bedny připojit (je to jenom dočasný řešení, takže mi nezačněte hned nadávat, že jsem blbej, když si koupím takový vymakaný bedny a pak to chci připojovat na obyčejný stereo :wink: ).
Podle mě - když bych to připojil na roztrojenej stereojack, tak by měly jít všechny repro a subwoofer, je to tak? Nebo to tak nemám zapojovat (může se vůbec subwoofer připojit na klasickej výstup)?
Sam Hawkens
06.11.2002, 18:55
Jsou tam i dalsi vstupy pro ciste stereo signal (jestli se nepletu, hihihi), ale na PCT o tom byla vcelku obsahla recenze i s foto (jestli se nepletu, hihihi.)
Omyl. Jeden jack=jeden par repraku. Muzes mit predni nebo zadni nebo centr s basakem. Zesik nema vlastni dekoder, zesiluje kazdy kanal zvlast nebo vsechno najednou. Pripojovat centr s basakem no normalni vystup zvukovky moc dobry neni. Basy jsou pri zesileni dost zkresleny.
Ondrowicz
12.11.2002, 13:10
OK, už mám ty dřeváky doma, takže už vím všechno ;D
Zatím jsem nerozchodil 5.1 zvukovku, takže to mám zapojený zatím na normální stereovýstup integrované zvukovky a mám to vedený do beden jako stereozdroj (však vy víte kde, je tam celá řada cinch vstupů pro DVD, video a ostatní)
P.S. Bedny jsou fakt dokonalý, ale ty basy......to je prostě nádhera, když se při zařvání Balroga v Pánovi Prstenů otřásá celej barák.. ;D 8)
Běží na vBulletin™ verze 4.0.3 Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.