PDA

Zobrazit v plné verzi : Sluchátka

kecinzer
09.10.2002, 10:00
Už sem to psal na stary foru, ale protože bych se chtěl dozvědět co nejvíc, tak to napíšu i sem:

Co by ste mi doporučili za sluchátka na poslech hudby? Hutný basy sou podmínkou.

fabsa
09.10.2002, 11:02
asi ty od KOSSu co maj na progamingshop.cz docela dobrá cena a mikrofon se dá sundat já do nich pudu až se mi nák bude chtít protože ten mikrofon používam na komunikaci v CS

kecinzer
09.10.2002, 11:18
Tam se hned kouknu. Mikrofon by se taky šiknul. CS je co?

Nicx
09.10.2002, 20:37
kosssssssssss porta pro 8)

Sail
09.10.2002, 20:42
Tam se hned kouknu. Mikrofon by se taky šiknul. CS je co?
Ze by Counter Strike? :wink:

kecinzer
09.10.2002, 20:43
Teď sem byl u kámoše, kterej ty Koss Porta Pro má, ale abych pravdu řek, nějak mě nenadchly.

Sail
09.10.2002, 20:48
Teď sem byl u kámoše, kterej ty Koss Porta Pro má, ale abych pravdu řek, nějak mě nenadchly.
Hrajou spatne co? ;) Nic pro tvoje usi ;D btw taky jedny takovy doma mam - docela spokojenost...

kecinzer
09.10.2002, 20:56
Sail:
No neřek sem že hrajou blbě, ale jejich cena mi příde dost vysoká.

KoNG
09.10.2002, 21:04
rozhodně KOSS :lol:

Sail
09.10.2002, 21:41
Kecy: Za kvalitu se holt plati

Mikhaill
09.10.2002, 22:52
2Kecy: neviem co cakas od sluchatok. KOSS PORTA PRO su referencne sluchatka pre audiofilov po celom svete.Nekupis lepsie a za tu cenu mas dozivotnu zaruku.Momentalne mam doma 3 druhy od tejto firmi a absolutna spokojnost.

Kedysi som mal nejake stare Koss a pokazili sa.Obchod kde som ich kupil zrusili,a uz nikde inde ich nemali.V Rakusku mi ich v prvom audio obchode okamzite vymenili.

Cert
10.10.2002, 15:42
Koss PortaPro !!! lepsich neni. Na hlave je skoro necitis, neopiraji se primo o usi, a co se tyce kvality, tak basy jsou konecne BBBBBBBBBAASSSSYYYYY !!! ;D Bohuzel se mi ted po peti letech zlomil kablik tak jsem zvedav jak to bude s tou dozivotni zarukou. Myslite ze dostanu hned fungl nove vymenou za ty pokazene ??? To by bylo vpoho ;D ;D ;D .

Erbriac
10.10.2002, 16:10
To je porad KOSS sem, KOSS tam. Ale co takhle SENNHEISER? Znam par profi-zvukaru a pouzivaj jedine ty. A kdyz jsem videl graf zvukove charakteristiky, no pane jo. O kvalite KOSS nepochybuju, spokojeni zakaznici po celem svete to dokazuji, ale rekl bych ze SENNHEISERy jsou jeste o kousek vys, co se kvality tyce.

orva
10.10.2002, 17:07
To je porad KOSS sem, KOSS tam. Ale co takhle SENNHEISER? Znam par profi-zvukaru a pouzivaj jedine ty. A kdyz jsem videl graf zvukove charakteristiky, no pane jo. O kvalite KOSS nepochybuju, spokojeni zakaznici po celem svete to dokazuji, ale rekl bych ze SENNHEISERy jsou jeste o kousek vys, co se kvality tyce.
jj zo skusenosti ...
, ale vlastne to som uz hovoril.....
je to na Tebe ( AMD or Intel ) ;D
Na svoje SENNHEISERY HD497 sa vobec nestazujem...skor naopak

Hynchenzo
10.10.2002, 20:55
No pokud vim, tak za 200,- ti z rozmlacenejch Kossu udelaj fungl novy..

Ja bychchtel jit do Porta Pro, ale design je desneeeeeej...

Arthur Dent
10.10.2002, 21:02
A co Sporta Pro - ty jsou o něco levnější a dají se složit, ale nevlastním žádný KOSSy, o těch Sporta Pro jsem ale občas uvažoval...

Mikhaill
10.10.2002, 21:14
Sporty su nizsi model ale tiez super.

Sehnheiser su tiez dost dobre ale je to predsa len nieco ine.KOSS Porta pro su k discmanom atd.A tam su najlepsie.

Sehn. su vacsinou bytove.Kebyze si kupis bytove kossy tak su zase o kategoriu vyssie.

Dobre Sehn. su tak nad 5000,- to je tiez dalsi faktor.

Ja osobne by som si k PC (keby som potreboval) kupil nejaky model Beyerdynamic.Su za super ceny (na to ze su HIFI) a maju dost slusny zvuk.

kecinzer
10.10.2002, 22:51
Zejtra du do města, tak obejdu elektry a tesco a budu zkoušet.

: PRASoR :
11.10.2002, 01:27
.... no hele uz nakou chvilku mam Technicse RP-F800 (naka ta vylepsena podpora digital zvuku, bezkyslikata med, rozsah vod 5hz-31khz a tak ;D ) .. a hrajou jako fik .. taky me staly asi 2 litry tenkrat ....

kecinzer
11.10.2002, 09:45
.... no hele uz nakou chvilku mam Technicse RP-F800 (naka ta vylepsena podpora digital zvuku, bezkyslikata med, rozsah vod 5hz-31khz a tak ;D ) .. a hrajou jako fik .. taky me staly asi 2 litry tenkrat ....
Pěkný! Ale já žiju v Děčíně! Je to pěknej vidlíkovv! Tady nic takovýho neseženu. Když sem se ptal na SENNHEISERky ani nevěděli co to je!!! :| :-(

orva
11.10.2002, 11:04
Sporty su nizsi model ale tiez super.

Sehnheiser su tiez dost dobre ale je to predsa len nieco ine.KOSS Porta pro su k discmanom atd.A tam su najlepsie.

Sehn. su vacsinou bytove.Kebyze si kupis bytove kossy tak su zase o kategoriu vyssie.

Dobre Sehn. su tak nad 5000,- to je tiez dalsi faktor.

Ja osobne by som si k PC (keby som potreboval) kupil nejaky model Beyerdynamic.Su za super ceny (na to ze su HIFI) a maju dost slusny zvuk.
Hmmm..nemyslim, ze az od 5litorv <, naozaj nie...
Tie Beyerdynamics su tiez zaujimave v tejto skupine, ale ked I. master hovori ze Decin je vidlakov tak asi tazko zozenie aj tie Beyery. :(

Majkl
11.10.2002, 17:25
Kamos je docela fajnsmekr na hudbu a koupil si sluchatka GRADO.Typ presne nevim, asi SR325.Je s nimi velmi spokojeny.
Vsiml jsem si zajimave veci, ze cim kvalitnejsi sluchatka - tim horsi design. ;D

http://gradolabs.com/frameset_main.htm

kecinzer
11.10.2002, 17:33
Tak po 3-hodinový štrece po DC sem zjistil že tu maj velký hovno!!! Oranger si koupil KOSS UR-30. Pučil sem si od něj jeho stařičké Philips EM-6126 a to je darda!! Nechápu co se mu na nivh nelíbilo. Sice vypadaj jak z 30tejch let, ale ja řikal Majkl :lol:

orva
11.10.2002, 17:59
no a mas to ! :)

kecinzer
12.10.2002, 19:22
no a mas to ! :)
Hrajou sice dost dobře, ale zase blbě seděj a bolej z nich uši. :-(

Quillin
13.10.2002, 01:21
Myslim ze ako referencne sluchatka sa dost pouzivaju sluchatka od firmy GRADO ale vyborne su aj modely z high-end rady SENNHEISER, KOSS ci AKG. Tie su ale dost drahe (5000 a viac). Pokial nemas "absolutny sluch" alebo nie si totalny audiofil tak ti budu stacit aj "obycajne" Technics, Sony, Panasonic alebo lacnejsie modely vyssie uvedenych znaciek. ;)

Majkl
13.10.2002, 12:36
...jenom takova perlicka.Co rikate na sluchatka GRADO RS1 za vic jak 1.000 dolacu? To by byla snobarna, co. ;D

http://www.stoneaudio.co.uk/stoneaudio/products/details.asp?product=1

http://www.nzaudio.co.nz/Product.cfm?ID=37

http://www.audio-ideas.com/reviews/grado.htm

sorx
13.10.2002, 13:00
No podle myho jsou KOSS nejlepsi volbou na poslech hudby(samozrejmne mimo full-profesionalnich sluchatek)

orva
14.10.2002, 06:04
Hmm, tie Grado nic moc(male frekvencne rozsahy, maly odstup signal sum a moc lacne) radsej by som doporucil nejaky high fidelity model od renomovanyx vyrobcov ako Internacional alebo Asahi = zaruka absolutnej kvality ;)
Ale nie, tie Grado RS1 vyzeraju na fakt huste maso ;D
Idem predat svoje a kupit si aspon dvoje Grada, aby som mal istotu..

chessman
14.10.2002, 17:12
Co vim tak Grado dělalo 2 modely a ten levnější (kolem 3000) jsem chtěl.Porovnával jsem v high-end studiu a zvukově mi nejvíc seděly Vivanco-za tu cenu jsou skvělý,proto jsem je koupil. Kdo chce hluboký basy musí hledat uzavřený sluchátka (Beyery a spotřebka-velký), kdo jde za neutralitou - otevřený a polootevřený (Senheiser,Koss Porta pro apod). V tísni jsem kupoval levný a překvapily mně malý Panasonic s XBassem za 400 a viděl jsem slušně vypadající velký Technics 30, vydaný k 30 výročí, za asi 700.