Zobrazit v plné verzi : Ohodnocení "profesionálních" fotek
Rad bych znal nazor mistnich odborniku na tyto "profesionalni" fotky. Vim, ze tady par lidi za slovo vzatych je
http://vaga.rulez.cz/fotoz/
Fotky jsem nedelal ja, fotil a retusoval je clovek, ktery si za to nechal zaplatit. Omlouvam se, ze to davam do vlastni tvorby, ale asi to je nejvhodnejsi kategorie zde na foru.
Diky.
Sice som podobne veci nefotil a neviem, ci mam pravo do toho kecat, ale ma tam vyslovene skolacke chyby, ktore tie fotky dost hyzdia.
Fotene od brucha.
Nohavice a klobuk s kravatou splyvaju s pozadim.
Na prvej a poslednej mi vadi orez.
Na poslednej ma "tmu" pod klobukom - tma tam nie je, ale vyzera, ze je (mozno kvoli svetlu na vlasoch) - zosvetlil by som to aspon softvarovo.
[edit]
P.S.
F18 ? :lol:
Darth Maul
22.03.2007, 23:13
Kompozičně trochu bez nápadu, ale technicky IMHO v pohodě...
Ale kouř ten člověk teda nasvítit fakt neumí!!! :p
Technicky v pohodě, ale je to statické, strnulé a nepřirozené, bez invence. Kompozičně je to taky nezajímavé. Suma sumárum - za špatné fotky bych to neoznačil, ale taky na nich není lautr nic zajímavého.
mne pripada ze maju relativne dost chyb a su nudne ...
1.
ten pohlad trochu "do hora" je taky povysenecky, svetlo nudne, ruza hrozne otrepana nametom a splyva s pozadim
2.
dobre ukazuje postavu (peknu ;) ) ale vadi mne tam kravata a dojem malej hlavy kvoli perspektive/miesta snimania. Svetlo je tentokrat lepsie, asi by jej ale neuskodilo presvetlit viacej vlasy (tretie svetlo, bodove)
3.
opat ten povysenecky pohlad/zdvihnuta hlava, dost blbe nasvietenie. Nechapem tu cigaretu, zjavne to ani nevie drzat a nijak to nevyznie (dym zle nasvieteny). Nohavice opat splyvaju a vyzera jak keby nemala nohy :) (ale to na papiery asi take zle nebude)
4.
tato by sa mne aj celkom pacila, nebyt toho urezaneho rukavu :), slecna by vsak mala pouzivat kondicioner a svetlo je opat nudne/staticke
celkovo ako suhlasim s janom ;)
btw F18 > asi nevie viacej zregulovat svetla (nejde vyssi vykon a nejdu posunut dalej) Alebo sa mu nechcelo ich regulovat a pouzil osvedcene nastavenie ... podla odrazov v ociach tam ma proste dve svetla zhruba v 1,5-2m vyske a nesere sa s tym
Běží na vBulletin™ verze 4.0.3 Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.