Zobrazit v plné verzi : FULLSTREAM s 8500LE ???
Jak je to s funkcí používání pixel shadrů při přehrávání filmů k potlačení kostkatění.Je pravda ,že jestli si do 8500Le flashnu bios 9100 tak bude tohle vyhlazování taky podporovat?
Potřebuju to vědět,ptotože teď budu měnit 9000Pro,kterej to normálně umí(myslim fullstream) za 8500LE,kterej to ale normálně nezvládá.
Jak to tedy je.Funguje to tedy opravdu s tim biosem 9100 ???
Ma to niekto vyskusane, aj mna to zaujima.
Tak fungovat by to malo na tej 9100. Ale vraj to funguje len s jednym prehravacom a ten sa nejak neda splasit a tak .... Skusat som to neskusal kvoli tomu prehravacu ale fungovat by to malo na 100% !!
Tak fungovat by to malo na tej 9100. Ale vraj to funguje len s jednym prehravacom a ten sa nejak neda splasit a tak .... Skusat som to neskusal kvoli tomu prehravacu ale fungovat by to malo na 100% !!
Včera jsem řešil problem kde ten přehrávač stáhnout a jedna osoba mi poradila.A JDE TO OPRAVDU STáHNOUT!!!Zatim jsem jen začal stahovat a pauznul jsem to.Má totiž 8 mb a včera se mi to nechtělo stahovat.Takže zejtra to snad už stáhnu a vyzkoušim.
Takže s tim BIOSem z 9100 to opravdu fachá ??? Jak jsem psal tak zatim mám 9000Pro a ta to umí sama o sobě!Jen jsem to ještě nezkoušel :arrow:
.:::iGor:::.
28.02.2003, 12:34
Včera jsem řešil problem kde ten přehrávač stáhnout a jedna osoba mi poradila.A JDE TO OPRAVDU STáHNOUT!!!Zatim jsem jen začal stahovat a pauznul jsem to.Má totiž 8 mb
...a preco sem nehodis link ???
Jsem koukal,že ty jsi právě ten koho potřebuju(tj. máš modifikovanej bios z 9100).Stáhni si ten program a vyzkoušej to.Potřeboval bych to fakt nutně.Protože jestli to nefunguje s tim biosem z 9100,tak bych si asi radši nechal ten 9000Pro.
Včera jsem řešil problem kde ten přehrávač stáhnout a jedna osoba mi poradila.A JDE TO OPRAVDU STáHNOUT!!!Zatim jsem jen začal stahovat a pauznul jsem to.Má totiž 8 mb
...a preco sem nehodis link ???
Pokud nejsi línej,tak se podíváš do sekce PROGRAMY A PROBLéMY S NIMI a tam je mezi prvníma téma Kde stáhnout RealOne Player 2.0(nebo tak nějak).Určitě to najdeš.Je to tam napsaný.Funkční je ale až ten druhej pokus!!!
Jsem koukal,že ty jsi právě ten koho potřebuju(tj. máš modifikovanej bios z 9100).Stáhni si ten program a vyzkoušej to.Potřeboval bych to fakt nutně.Protože jestli to nefunguje s tim biosem z 9100,tak bych si asi radši nechal ten 9000Pro.
Vecer stiahnem a dam vediet. Je to real player 2.0???
Proč?Snad ti nestačí?Samozřejmě že je to RealOne Player 2.0 :wink:
Ale určitě se ozvi!!!Buď sem nebo na SZ
Tak jsem si dneska stáhnul RealOne Player2.0 a vyzkoušel přehrát nějaký videa na mojí kartě Radeon9000Pro,která by měla poporovat Fullstream.Na první pohled jsem tam nějakej rozdíl nenašel.Potřeboval bych poradit nějaký program,kterej by mi típnul obrázek z RealOne playeru a potom třeba MDVDP nebo jinýho přehrávače,ale musí to bejt v přesně stanovenej čas!!!To aby ty obrázky ukazovali přesně to samý a dali se tak porovnat!Nevíte o něčem ???
ja sem ROP2 zkusil před časem a taky sem nějaky rozdil kromě toho, že se RP nastrkal všude nezaznamenal....takže standardni WMP rulez
Zatim mi to připadá jen jako reklamní tah.Zvrdí,že to podporuje a přitom je na tom jak ostatní přehrávače.jen když se dobře prodává :arrow:
Ale přesto bych to chtěl nějak nestranně porovnat a to můžu jen tak ,že budu mít dva identický snímky z ROP2.0 a jinýho přhrávače a pečlivě je zkouknu.Ale njedřív otřebuju nějakej program na to típnutí v určitej čas :!:
Zatim mi to připadá jen jako reklamní tah.Zvrdí,že to podporuje a přitom je na tom jak ostatní přehrávače.jen když se dobře prodává :arrow:
Ale přesto bych to chtěl nějak nestranně porovnat a to můžu jen tak ,že budu mít dva identický snímky z ROP2.0 a jinýho přhrávače a pečlivě je zkouknu.Ale njedřív otřebuju nějakej program na to típnutí v určitej čas :!:
myslim ze pokud to nepoznas normalne, tak nema ani smysl to nejak zkoumat...
Ale stejne bych radeona 9000 za 9100 vymenil kvuli vykonu viz thread ...vysvetleni... nahore
myslim ze pokud to nepoznas normalne, tak nema ani smysl to nejak zkoumat...
To máš sice pravdu.Ale chtěl bych alespoň zjistit,zda to opravdu funguje(i když se to nepozná bez bližšího zkoumání) a nebo je to prostě jen výmysl,kterej má za úkol zvednout poptávku po tomhle produktu.Což si myslim,že za to stojí :idea:
Běží na vBulletin™ verze 4.0.3 Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.