Zobrazit v plné verzi : 8500le (hercules) a dva monitory
Zdravim,
jde na hercules 8500le (3dp fdx) navesit dva monitory ? Jeden na standard vga out a druhej pres dvi redukci ? Zkousel jsem to a nebeha mi to, tak nevim jestli je chyba v nejakynkomponente, nebo to proste bez dvou ramdacu na radeonu nemaka. TVout+mon jede OK.
bez druhyho RAMDACu muzes mit na druhym vystupu navesenej jen LCD.
tzn ze na Hercules FDX8500LE 2xCRT nenarves
Diky....
Tak nejak jsem si to myslel :(
Blackdot
04.02.2003, 19:31
Jedna se pouze o FDX8500LE?
Cetl jsem ve specif. ze tam ma 2xRAMDAC! a technici rikali ze to musu jet... Ptal jsem se primo na Saphire 9100 (to by melo byjt to same, ne?)
Jedna se pouze o FDX8500LE?
Cetl jsem ve specif. ze tam ma 2xRAMDAC! a technici rikali ze to musu jet... Ptal jsem se primo na Saphire 9100 (to by melo byjt to same, ne?)
ted sem mluvil primo o tydle konkretni karte.
Nektery jiny maji dva ramdacy, nektery ne, neni to vlastnost 8500LE, alezi na vyrobci jak kartu udela.
Jo - čip R200 má jedinej RAMDAC, pokud ho sestavovatel karty doplní druhým externím na desce, maj tytéž karty 8500/LE dva RAMDACy, jinak jen jeden.Viděl jsem víc karet od Herculese 8500/LE i se 128 MB DDR a neměly dva RAMDACy - patrně jsou nuceni spořit.Na špatným místě.
Blackdot
04.02.2003, 22:43
Tak Sapphire 9100 ma dual ramdac... Jen at uz je na sklade :(
Ses si jistej ???
Blackdot
05.02.2003, 14:31
Ses si jistej ???
Na na CC v popisu to pisou a kdyz jsem se ptal jejich techniku na ICQ tak me rikal ze v pohode to jde rozjet! Popisoval primo ze se da zapojit 2 analogove monitory nebo treba 1 monitor + TV...
A prej i ze to co se zobrazuje na druhem monitoru tak se to zobrazi i na TV. Proste narez.
Mate nekdo s tim zkusenosti...
mel jsem to jeden cas ale ze by to bylo neco prevratnyho se rict neda lepsi sou 2 grafiky v jednom pc.
Běží na vBulletin™ verze 4.0.3 Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.