Zobrazit v plné verzi : ATI Omega Plutonium a TV výstup
kecinzer
19.10.2002, 12:42
Tyhle ovladače sou sice super, ale když se chci dívat na TV, tak mi to hází jenom 512x354 nebo tka něco. Nevíte někdo co s tim? Tyhle ovladače sou na hry totiž super.
mozna by stalo za pokud najit soubor ktery se stara o Tv Out a hodit ho misto toho,ktere Omegy maji,otazka je,jestli ho najdes chlope :) a jestli to nebude jeden zrovna z tech souboru co zajistuje vysokou kompatibilitu ze hrama.
kecinzer
19.10.2002, 15:23
No ono se to při instalaci ptalo na nějaký zafixování refreshratu. A bylo tam default a pak jiný a v závorce, že u zafixovanýho Refresh to má na TV out je 512xbla bla. Tak sem to radši nainstloval znova a dal tam tu volbu default, ale nic.
No zkusim eště ty Plutonia ne omega.
kecinzer
19.10.2002, 15:45
Tak s Plutoniema 8.1 výstup funguje, ale NFS6 se zase zasekne. I když to bude ale asi tim demem, s Omegama mi zase vypadávali textury, takže to vyjde tak nastejno.
Ale NFS se seknlo až dýl, už sem jednu chvíli myslel že je to v pohodě.
chlope,cece tak to jsem zvedavy jak se bude chovat Radek9700,jestli bude mit taky stejne problemy ze hrama,jako 8500.
jasne ze ANO ma ty stejne problemy jako 8500
U tech OmegaDriveru vystup na TV chodi normalne mozna se ti tam neco spatne nainstalovalo.
kecinzer vyzkousej si tam k nim nainstalovat novejsi control panel.
kecinzer
21.10.2002, 19:15
jasne ze ANO ma ty stejne problemy jako 8500
U tech OmegaDriveru vystup na TV chodi normalne mozna se ti tam neco spatne nainstalovalo.
kecinzer vyzkousej si tam k nim nainstalovat novejsi control panel.
Mam ted plutonium XP 8.1 a sem celkem spokojenej.
Běží na vBulletin™ verze 4.0.3 Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.