Zobrazit v plné verzi : Šesti kanálový surround sound AC97
Tosa Inu
16.10.2002, 19:00
Má někdo zkušenost s integrovaným zvukovým řadičem ve formě šesti kanálového surround soundu AC97 :?: Davají ho do nových desek http://www.czechcomputer.cz/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=23326&level=55
Kamikatze007
16.10.2002, 21:41
to bude husty-surround prdeni ;D
Tosa Inu
16.10.2002, 22:33
to bude husty-surround prdeni ;D
Ale no tak...;D
Pravdepodobne je to Realtek (Avance) ALC650 čo je aj na mojej doske. Na DVD jo to super, na najnovšie hry je to menej vhodne, niekedy spomaluje hru.
tadle zvukovka je i na MSI KT3 Ultra, kterou jsem nedávno měl. Připojil jsem tam repráky Cambridge SoundWorks FPS1600 4.1, přepl jsem to na 4 repro. V testu jely všechny repráky ale třeba WinAmp, filmy atd. jely pouze přední, ale ve hrách všechny. Bohužel nepodporuje EAX a dost to spomaluje. Teď mám SBLive 5.1 a maximálni spokojenost.
.:Goodman:.
18.10.2002, 21:26
Má někdo zkušenost s integrovaným zvukovým řadičem ve formě šesti kanálového surround soundu AC97 :?: Davají ho do nových desek http://www.czechcomputer.cz/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=23326&level=55
Náhodou já ho mám na svý desce a ta rozhodně nová neni...jenze nemam 5.1 repro tak to nemůzu vyzkouset...ale asi by to bylo husty :lol: :lol: :lol:
Bohužel nepodporuje EAX a dost to spomaluje.
Pletieš si to!
ALC650 podporuje EAX ! Stiahni si drivre priamo od
http://www.realtek.com.tw a pohoda.
A EAX praveže trošku zpomaluje system!!
tadle zvukovka je i na MSI KT3 Ultra, kterou jsem nedávno měl. Připojil jsem tam repráky Cambridge SoundWorks FPS1600 4.1, přepl jsem to na 4 repro. V testu jely všechny repráky ale třeba WinAmp, filmy atd. jely pouze přední, ale ve hrách všechny. Bohužel nepodporuje EAX a dost to spomaluje. Teď mám SBLive 5.1 a maximálni spokojenost.
Nevite nekdo jak na ni rozjed vsechny?Ve hrach jede,mp3 jenom predni,co s tim?
kamos ma tudle zvukarnu na svi desce a je docela spokojenej
ja osobne dal brednost sb5,1
nevim jestli mu to taky blbne s tema mp3 ale zeptam se a pak napisu
integrovanej zvuk je sit...mam na Epoxu ALC650 me fungovalo jako 2.1 a ne jako 5.1 ikdyz sem to mel preply na 5.1 ??? proto sem koupil Herkula ;D
WinAmp, filmy atd. jely pouze přední, ale ve hrách všechny. .
Proble je v tom, ze mp3 je jen STEREO. Pokud bys chtel, aby ti to vytvarelo pseudo 5.1, pak musis najit zvukarnu s Dolby Pro-logic II, ktery toto umoznuje. Co je mi znamo, tak tato zvukarna neexistuje a ani nevim ze by se o ni uvazovalo (pokud uz ano, tak neni zadnej problem).
Nadruhou stranu, co by to vyrobcu udelalo, kdyby rozkodovali ten zvuk do vsech kanalu :lol:
WinAmp, filmy atd. jely pouze přední, ale ve hrách všechny. .
Proble je v tom, ze mp3 je jen STEREO. Pokud bys chtel, aby ti to vytvarelo pseudo 5.1, pak musis najit zvukarnu s Dolby Pro-logic II, ktery toto umoznuje. Co je mi znamo, tak tato zvukarna neexistuje a ani nevim ze by se o ni uvazovalo (pokud uz ano, tak neni zadnej problem).
Nadruhou stranu, co by to vyrobcu udelalo, kdyby rozkodovali ten zvuk do vsech kanalu :lol:
Treba zapnut nejaky environment (napr. generic, room..), potom budu hrat aj ostatne repro.
Běží na vBulletin™ verze 4.0.3 Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.