Zobrazit v plné verzi : Ovládací panel pro Audigy
Nevím, jestli o tom víte (na fóru jsem nenašel nic), ale v ovladačích od Creativu (mám poslední ofic. verzi) je takový pěkný ovládací panel...dá se tam nastavit dekodér AC3; EAX console; repro -> počet, CMSS surround, BASS boost, BASS redirection; Digital out; a pak je tam ještě 7 pasmový eq. s preamp, který ale bohužel velmi rád ztrácí svoje nastavení...
Tento panel se nachází asi tak tady: C:\Program Files\Creative\SBAudigy\Program\WDM\COMMON\CtPanel .exe a nebo ho najdete v instalačním souboru ovladačů...
: PRASoR :
26.06.2004, 00:55
.... pri fsi ucte k tobe .... jo mas pravdu :wink: a este kdyz si k tomu nainstalujes YouP-PAX updatedrivermod, tak ti ho vyhodi do ovladacich panelu, kousek vedle audio hq a este k tomu i s votaznikama ;D .... navic se automaticky prihodi pri instalaci samostatnyho webapdejtu, ofsem to se neda doporucit, pac presne jak pises, neni to dopilovany a nektery nastaveni se resetujou ....
Pavel Kuncl
26.06.2004, 01:42
jéžiš další játrofka.....huááááá ;D ;D ;D ;D ;D
Newman81
10.07.2004, 15:55
Člověče, to je významný objev! Díky za něj!
sofokless
11.07.2004, 02:43
pro dobrotu na žebrotu...
11.07.2004, 05:36
pro dobrotu na žebrotu...
.... navopak cece, prakticky sme si f kratkosti rekli, ze je prece jen pro jistotu lepsi pouzivat vosvedcenou malebnou jistotu v system tray :wink: z vyse uvedeneho prozaickeho duvodu, pac sem kuprikladu zkousel nainstalovat jen samostatne webupdate, coz fungovalo a jedina moznost, jak si to prizpusobit je tenhle CP a skutecne to nebylo vonco .. Anduril ho zrejme zkousel z klasicky instalace a funguje to ocividne stejne, takze si nekdo aspon usetri praci s experimentama 8-)
Pokud nenainstaluješ Surround Mixer, tak je to jediny panel, kde lze ovládat eax atd. A když třeba nemáš origoš cd, tak je celkem problém ten sm nainstalovat, páč na webu jsou jen updaty. Přesto ale v tomto panelu je třeba ten Bass Boost, který jindé není a cmss se tu dá taky nastavit. Občas to tedy použiju.
Pavek Kuncl, Newman81...když nemáte co říct, nepište nic :)
Newman81
11.07.2004, 13:11
Asi jsi mě špatně pochopil! Já jsem o tom nevěděl a díky tvé radě se mi z repro linou mnohem krásnější tóny! Měl jsem totiž celou dobu zapnuté CMSS 1 a nevěděl jsem o tom!
Asi jsi mě špatně pochopil! Já jsem o tom nevěděl a díky tvé radě se mi z repro linou mnohem krásnější tóny! Měl jsem totiž celou dobu zapnuté CMSS 1 a nevěděl jsem o tom!
Tak to sry, myslel jsem že to je narážka :) Jo CMSS1 jsem měl taky zapnuté a když přepnu na CMSS off nebo CMSS2, tak to hraje lépe...
Newman81
11.07.2004, 14:02
Tak to sry, myslel jsem že to je narážka :) Jo CMSS1 jsem měl taky zapnuté a když přepnu na CMSS off nebo CMSS2, tak to hraje lépe...
Kdyby to byla narážka, tak přidám nějaký smajlík :-) Byl jsem tím tak nadšený, že jsem se zmohl jen na to, co jsem napsal poprvé :-)
11.07.2004, 19:51
...... páč na webu jsou jen updaty.........
.... pro doplneni, a jak sem uz zminoval, vono i ty webupdaty, alespon co se tyce EAXupdtu, tak to vetsinou tenhle CP vobsahuje rovnou, coz vubec nemluvim vo YouP-PAXu, pac toe webupdate jak vyfiknutej a jeho CP mlati do voci s tema votaznikama ;D .. btw staci ten update votevrit pres Ctrl+PageDown a podivat se, pokud vobsahuje driver, je tam i ten CP ....
Běží na vBulletin™ verze 4.0.3 Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.