PDA

Zobrazit v plné verzi : KX projekt pro zvukovky !!

blekota
04.06.2004, 13:53
Kdo jeste nema ovladace KX projekt - www.kxprojekt.com tak at rychle stahuje cumel jsem jak pero z gauče kdyz jsem to nainstaloval a trochu si s tim pohral. :o :o :o :o :o

Snorri
04.06.2004, 13:57
To uz je dost stare, stacilo pouzit SEARCH a az potom to sem dat.

Mimochodom, v nadpise threade ma byt informacia o tom, co thread obsahuje, aj ked ten tvoj zrovna neobsahuje nic.

LOCK it, bitte.

Wuuduu
04.06.2004, 14:14
2blekota a mekota: a neuveris ze za Atlantickym oceanom smerom na zapad sa rozprestiera ohromny kontinent!!! AMERIKA !!!!!

P.S. pekne kvalitne drivery ale nie na hry. Skor pre hudobnikov.

blekota
04.06.2004, 14:30
No tak za prvy jsem to nepsal pro takovy jako ste vy, ktery vsechno znaj ale pro ty ktery to tady ve foru treba videli a nebrali na to zretel. Jo a to kdyz jsem kazdej dava neco novyho tak ma nejdriv prohledat forum jestli tady neco podobnyho uz neni ? :evil:

Dawe
04.06.2004, 15:06
Jo a to kdyz jsem kazdej dava neco novyho tak ma nejdriv prohledat forum jestli tady neco podobnyho uz neni ? :evil:

Bingo !

taky ti to mohlo dojit hned. :wink:

blekota
04.06.2004, 15:12
Ste fakt nejaky divny. Nevim proc, ale pripada mi ze si tady navzajem lezete do zadnice.

Wuuduu
04.06.2004, 15:28
jo, kazdy je v nejakej prdeli...
o tychto driveroch su dva thready na nasl. stranke.
Podla teba je OK, ked sa sem prihlasi denne 10 novych uzivatelov a kazdy z nich zalozy novy thread o niecom, o com sa tu mesiace vsetci bavime a vieme o tom?

Ale ked objavis nieco noveho, nie je problem pred tym, ako urobis novy thread to skouknout, jesli tu uz o tom nie je rec.
Skus doma povedat rodine, ze CR je v EU, ci ich to prekvapi a ako zareaguju?

blekota
04.06.2004, 15:38
No jo OK nevedel jsem ze je to tady tak prisny. (zatim sem moc nelezu) Tak pro priste se nejdriv porozhlidnu. A ze jsme v EU to jsem do nedavna taky nevedel :lol: :lol:

Wolferine
04.06.2004, 17:31
jo a ten odkaz mas navic blbe :wink:

blekota
05.06.2004, 11:44
Mas pravdu, kdyby to nekoho zajimalo tak je to - www.kxproject.com

LipA
05.06.2004, 14:27
2blekota a mekota: a neuveris ze za Atlantickym oceanom smerom na zapad sa rozprestiera ohromny kontinent!!! AMERIKA !!!!!

já mam s kx ve hrách víc fps než s origoš od creative, takže nevidim problém :)

bokononista
05.06.2004, 14:39

já mam s kx ve hrách víc fps než s origoš od creative, takže nevidim problém :)

.... jde o podporu EAX a pod.