Zobrazit v plné verzi : Solidní repráky mezi 2000-3000,-kč znáte ?
Hi all,
plánuji koupi repro v této cenové kategorii přižemž požaduji min 4+1 ..kvalitní zvuk.. a taktéž bych uvítal připojení sluchátek někde na bedně zepředu nebo tak nebaví mne pořád lést pod stůl :-) ... jinak mám bohužel 6-knálovou onboard zvukovku na asusu .. asi bych měl taky zainvestovat co ?
předem díky za pomoc.. 8-)
gulliver
26.11.2002, 19:08
ja mam reproduktory GENIUS http://www.monima.cz/index_light.php?body=popis_zbozi_nahled&ean=REP-GEN-5-1--&nazev=0 , staly me 2200,- a jsem VELICE spokojeny.
kecinzer
26.11.2002, 21:51
V týhle cenový kategorii těžko říct, ale podivej se na nový Inspire od Creativů. Ale ani Logitech nedělá špatný repro.
ja mam reproduktory GENIUS http://www.monima.cz/index_light.php?body=popis_zbozi_nahled&ean=REP-GEN-5-1--&nazev=0 , staly me 2200,- a jsem VELICE spokojeny.
Vypadají celekem fajn .. škoada jen že tam není ten jack na sluchátka ze předu ...
V týhle cenový kategorii těžko říct, ale podivej se na nový Inspire od Creativů. Ale ani Logitech nedělá špatný repro.
Inspire je moc pěkná řasa zvláště ta 5 - ková .. :-) ..slyšel jsem u kámoše jen inspire 4400 a pohoda... s logitechem vůbec nemám zkušenost.. maximálně s myší hehe :-)
kecinzer
27.11.2002, 09:47
Inspire je moc pěkná řasa zvláště ta 5 - ková .. :-) ..slyšel jsem u kámoše jen inspire 4400 a pohoda... s logitechem vůbec nemám zkušenost.. maximálně s myší hehe :-)
No já sem slyšel taky ale 2400 myslim. Jako rozhodně je to lepší než moje 4point surround. Ale čekal bych víc.
CO ty na ně řikáš, jak hrajou?
No já sem slyšel taky ale 2400 myslim. Jako rozhodně je to lepší než moje 4point surround. Ale čekal bych víc.
Ty insp. nejsu špatný, ..nejsem moc znalec zvuku ,ale přišlo mi, že ty basy nejsou zase až tak cool a vejšky občas zanikají , ale mohlo to být způsobeno softw. nastavením... teď jsem pročítal i jiná fora atp. a dost lidi doporučuji Logitech ..tam měl jen mrzí že ovládání u té levnější mě dostupné řady je na pevno dané...
kecinzer
27.11.2002, 14:42
Ty insp. nejsu špatný, ..nejsem moc znalec zvuku ,ale přišlo mi, že ty basy nejsou zase až tak cool a vejšky občas zanikají , ale mohlo to být způsobeno softw. nastavením... teď jsem pročítal i jiná fora atp. a dost lidi doporučuji Logitech ..tam měl jen mrzí že ovládání u té levnější mě dostupné řady je na pevno dané...
To myslíš přímo na jednom satelitu ne? To by mě štvalo, protože mam repráky dost daleko, a pořád se natahovat...
... jinak mám bohužel 6-knálovou onboard zvukovku na asusu .. asi bych měl taky zainvestovat co ?
Ted' už sou integrovaný zvukovky docela obstojný, třeba ASUS P4B533-E má docela slušnej 6-kanál
To myslíš přímo na jednom satelitu ne? To by mě štvalo, protože mam repráky dost daleko, a pořád se natahovat...
No přesně tak ...myslím že na prevé přední bedně to tam je ... je to opruz no...
... jinak mám bohužel 6-knálovou onboard zvukovku na asusu .. asi bych měl taky zainvestovat co ?
Ted' už sou integrovaný zvukovky docela obstojný, třeba ASUS P4B533-E má docela slušnej 6-kanál
Já si taky myslím že to není tak špatný podporuje mi to 5.1 digital.. a různé druhy zvuků.... ale samo že přídavná karta je přídavná karta..
Ja som mal v tejto cene Logitech 4.1, potom Creative DTT2200 5.1 a teraz mam Creative Inspire 5300 5.1, tie posledne su asi najlepsie, co sa tyka sluchatka zpredu od Creative jedine ten digitalny model 5700 ale to je 4x tak drahe, Logitech dava tento vystup na ovladanie hlasitosti, ale konkretne tie co som mal ja mali tento vystup nepouzitelne zasumeny, ako keby som paril pri vodopade, kup si rozdvojeny kabel a vyved si ho dopredu, ja to tak tiez urobim.
Ja som mal v tejto cene Logitech 4.1, potom Creative DTT2200 5.1 a teraz mam Creative Inspire 5300 5.1, tie posledne su asi najlepsie, co sa tyka sluchatka zpredu od Creative jedine ten digitalny model 5700 ale to je 4x tak drahe, Logitech dava tento vystup na ovladanie hlasitosti, ale konkretne tie co som mal ja mali tento vystup nepouzitelne zasumeny, ako keby som paril pri vodopade, kup si rozdvojeny kabel a vyved si ho dopredu, ja to tak tiez urobim.
Asi to tak udělám..s tou rozdvoujkou .pořád ještě váhám mezi těma logitechama a creativama, ale asi rozhodne to pohyblive ovládání.. a půjdu do inspire...
tombianski
03.12.2002, 13:58
A co hercules XPS-510 jak ten je na tom ??
A co hercules XPS-510 jak ten je na tom ??
Já jsem o nich moc neslyšel.. ( taky nejsem žádnej znalec :-), ale zkus si přečíst toto : http://www.tweaknews.net/reviews/herculesxps510/
2Williem: Inspire 5,1 5700 Digital nemaj výstup na sluchátka vepředu
2Williem: Inspire 5,1 5700 Digital nemaj výstup na sluchátka vepředu
Já to vím... bohužel, ale jak říká vyřeším to asi tou rozdvojkou.. myslím že tam ani nedojde k větší ztrátě....
A co bys řekl na Logitech Z-640, ty mám vybraný já. Slyšel jsem je u známého a opravdu super za tu cenu (3000,- bez DPH). Hutný basy, střízlivý středy a čistý vějšky, sluchátka a ovládání z centrálu (tedy žádný další kabel s ovladačem, jako u Creativek), také celkem malé, ale výkonné satelity, které jdou i na stěnu. Dobře z nich zní jak hudba, tak gamesy i DVD.
A co bys řekl na Logitech Z-640, ty mám vybraný já. Slyšel jsem je u známého a opravdu super za tu cenu (3000,- bez DPH). Hutný basy, střízlivý středy a čistý vějšky, sluchátka a ovládání z centrálu (tedy žádný další kabel s ovladačem, jako u Creativek), také celkem malé, ale výkonné satelity, které jdou i na stěnu. Dobře z nich zní jak hudba, tak gamesy i DVD.
Já vím četl jsem o nic taky někde.. jsou dobré.. alle už je to trošku na d rozpočet a nevím zda-li dáti či nedáti... jsou taky jiné investice. .. a už je máš ? nebo kdy je budeš mít ?
Já vím četl jsem o nic taky někde.. jsou dobré.. alle už je to trošku na d rozpočet a nevím zda-li dáti či nedáti... jsou taky jiné investice. .. a už je máš ? nebo kdy je budeš mít ?Chtěl bych je pořídit do vánoc.
http://www.logitech.de/lang/images/0/843.gif
[quote=Williem]Já vím četl jsem o nic taky někde.. jsou dobré.. alle už je to trošku na d rozpočet a nevím zda-li dáti či nedáti... jsou taky jiné investice. .. a už je máš ? nebo kdy je budeš mít ?Chtěl bych je pořídit do vánoc.
Ještě tady dráždí s tím obrázek..hehe :lol:
Braindead
05.12.2002, 11:43
plast? nic pro me ;D ne, delam si prd.del, vypadaj docela dobre ;)
2Braindead: Taky jsem pokukoval po těch Genius Home Theatre, co máš ty, ale na moje účely mají moc velký central (měl bych moc vysoko LCDčko) a i satelity jsou velký. Je ale fakt, že dřevo je dřevo, ale to se uplatní hlavně u basů a u těh Z-640 je subwoofer také ve dřevu. Navíc mi gesignově padnou jak ke klávesnici, tak k LCD a není to "každý pes, jiná ves".
Chci na tom hlavně poslouchat zvuk k DVD a filmům DivX, audio jenom jako kulisu, případně, protože na kvalitní poslech hudby mám "jiný" aparát, vedle kterého jsou tyto PC reproduktory pouhá chrastítka.
Běží na vBulletin™ verze 4.0.3 Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.