Zobrazit v plné verzi : 10/03 notebook + integr. grafika
chci si koupit novej notas - tak do 40k
zajima mne srovnani integ. grafaren - vykon v 3d:
ATI Mobility Radeon IGP 320M s UMA architekturou až 64MB
S3 Savage8™ AGP8x sdílená paměť 32 MB
Intel 852GME/3D grafická karta s podporou DVMT s pamětí až 64 MB
3D grafika SiS650 se sdílenou pamětí max. 64MB
ATI Mobility RADEON 7500 (ale ten uz je pres)
....
??? dikes
bral bych urcite nejakej mobility radeon
ale pozor, musi byt novejsi jak M6 (ta jeste nema HW T&L :evil: ), M7 uz ma
jinak doporucuju (ikdyz mozna bude nutne priplatit) rozhodne centrino
ten rad 7500 je v IBM s centrinem a 1.3M pent. stoji 43k kc, ale radsi bych treba dell nebo klidne i jine, ibm mi neni moc sympaticke...
Neodporucam integrovanu Savage S3 - mam ho v praci
- slaby vykon v 3D
- zle vykresluje niektore typy fontov - robi mi to vo WinXP aj Linuxe takze to bude chipom.
bral by som
Mobility radeon 7500 - taky notebook ma sef, je ovela lepsi ako S3
integrovany Intel - mam skusenosti ze maju dobre farebne podanie a vyborne kreslia fonty. 3D vykon vacsi ako S3
Radeon IGP a sis650 som zatial nevidel
necekam zadne super vykony, ale hodilo by se, kdyby to zvladalo aspon veci jako je mafie....
takze je asi jasno viz. testy
http://www.tomshardware.com/mobile/20020220/index.html
a jeste aby do vanoc klesla cena/ resp. jeste dalsi vyrobce
p.s. prodaj mi ntb bez os, kdyz je napsan ve vybave?
Ondrowicz
09.10.2003, 14:51
integrovany Intel - mam skusenosti ze maju dobre farebne podanie a vyborne kreslia fonty. 3D vykon vacsi ako S3
Člověče ani nevíš, jakou jsi mi udělal radost. Zítra si totiž jdu vyzvednout nový notebook s touto grafikou (Intel 852GM). Původně jsem chtěl koupit NB Toshiba s grafikou GeForce4 420Go (nebo tak nějak), ale ten v tu dobu zrovna stáhli z výroby a nahradili ho tou Intel grafikou (Toshiba Satellite A10-S103). No co jsem měl dělat, objednal jsem si tu novou Toshibu (ten 3D výkon není pro ten NB až tak rozhodující).
Jinak pokud si počkáte, tak to přes víkend otestuju v 3D Marku a porovnám to se známým výkonem toho samého NB s tou GeForce4.
Člověče ani nevíš, jakou jsi mi udělal radost. Zítra si totiž jdu vyzvednout nový notebook s touto grafikou (Intel 852GM). Původně jsem chtěl koupit NB Toshiba s grafikou GeForce4 420Go (nebo tak nějak), ale ten v tu dobu zrovna stáhli z výroby a nahradili ho tou Intel grafikou (Toshiba Satellite A10-S103). No co jsem měl dělat, objednal jsem si tu novou Toshibu (ten 3D výkon není pro ten NB až tak rozhodující).
Jinak pokud si počkáte, tak to přes víkend otestuju v 3D Marku a porovnám to se známým výkonem toho samého NB s tou GeForce4.
No tak to uz se tesim na vysledky :wink:
Resim ted vpodstate ten samej problem, vybiram notase, chtel bych taky tam maximalne za 40kKc, a za tu cenu se mobilni R7500 shani hodne spatne...
Vzhledem k tomu ze mam rad AMD :lol: , tak byl mym favoritem Acer Aspire 1312LC - dobra vybava za dobrou cenu, ale grafika S3 Savage8...
V soucasne dobe se spise priklanim k Acer TM242LCe, ma Intel 852GME, a nekde sem videl benchmark nejakyho notase s touhle grafikou a dalo to asi 7500bodu v 3DMarku2001, ale s 3Ghz procem....
A taky de o to, ze na tom notasu chci urcite provozovat i linux, a intel vypada ze i dokonce vyrabi driver ... narozdil treba od S3, kde sem nasel jenom neco jako ze "Mozna vam to bude chodit kdyz udelate tohle, tohle, a jeset tohle...blalba..."
V soucasne dobe se spise priklanim k Acer TM242LCe, ma Intel 852GME, a nekde sem videl benchmark nejakyho notase s touhle grafikou a dalo to asi 7500bodu v 3DMarku2001, ale s 3Ghz procem....
No, nerad by som tu niekoho sklamal, ale ze "Intel Extreme Graphics 2" spolu s 3GHz da 7500 bodov v default benchmarku 3DMarku2001 je absolutny *BS*. A uz vobec nie v notebooku... uprimne, myslim ze bude velmi tazke z toho "comba" vyzmykat co i len 3000 bodov.
No, nerad by som tu niekoho sklamal, ale ze "Intel Extreme Graphics 2" spolu s 3GHz da 7500 bodov v default benchmarku 3DMarku2001 je absolutny *BS*. A uz vobec nie v notebooku... uprimne, myslim ze bude velmi tazke z toho "comba" vyzmykat co i len 3000 bodov.
ja vim ze to je shit...stejne jako vsechny ostatni grafiky v notasech....ale...zkusim nekde najit link na ten test..
Ondrowicz
10.10.2003, 21:45
No tak nakonec to taková sláva není, ale co by člověk chtěl od 2GHz Celera, 256MB DDR RAM, 30GB disku a integrované grafice Intel.
Takže první results: 2730 bodů v 3DMarku 2000. Ale ještě to není definitivní, zítra zkusím nainstalovat DirectX (nevím jaké jsou v těch OEM XPčkách defaultně) a otestuju to.
Porovnání s GeForce nebude, protože na notebook.cz není udaný přesný typ a mám pocit, že je to nějaký Satellite Pro s procesorem PIV, takže to fakt nejde porovnat.
Další výsledky zítra...
No tak nakonec to taková sláva není, ale co by člověk chtěl od 2GHz Celera, 256MB DDR RAM, 30GB disku a integrované grafice Intel.
Takže první results: 2730 bodů v 3DMarku 2000. Ale ještě to není definitivní, zítra zkusím nainstalovat DirectX (nevím jaké jsou v těch OEM XPčkách defaultně) a otestuju to.
Porovnání s GeForce nebude, protože na notebook.cz není udaný přesný typ a mám pocit, že je to nějaký Satellite Pro s procesorem PIV, takže to fakt nejde porovnat.
Další výsledky zítra...
Hmm, tak to nic moc :-(
Objevil sem tedka ale notebooky Gericom, do kterych se integruje R9000 - a daji se sehnat se stejnym vybavenim jako ty notasy co sem psal za stejnou cenu !
A dokonce Gericom do notasu dava mobilni R9600 (sem vubec nevedel ze to existuje...) a taky FX5200 a FX5600 !!!
Mym novym favoritem se stal Gericom myslim nejakej Hummer Advance, nebo tak nejak, ma integrovany R9000, XP2000+, 256MB, 30GB, DVD-CR/RW, 15" TFT, EU cena asi 33500 bez DPH i s XPH (www.gericom.cz)
Celeron 600@900 s Rage 128 mi v 3D Marku 2000 daval nejakych 2100 bodov, takze to mas dobry s.hit ;D (dufam, ze som ti dodal trochu optimizmu ;D )
Ondrowicz
10.10.2003, 22:35
2Spy: njn, sice to nemusí být špatný, ale pro mě by to stejně nebylo, protože 33 tisíc bez DPH by byla moc vysoká cena. Já jsem hledal NB tak kolem 30-32 tisíc včetně DPH.
2Rainbow:no není se čemu divit, přece jenom to není nic podobnýho jako GeForce4 nebo Radeon, ale na druhou stranu - 3D výkon byl při výběru pouze nadstandardní plus (hlavní bylo, aby byl ten NB levný, měl dobrou obrazovku, trochu slušný procesor, 256MB RAM, co největší HDD a aby měl TVout). Pro mě to byla jasná volba - chtěl jsem Toshibu s GeForce4, ale tu přestali vyrábět a žádný jiný notebook s podobnými parametry a akcelerátorem ve srovnatelné cenové hladině nebyl, takže jsem vzal to co jsem vzal... ;D
Ondrowicz
10.10.2003, 22:35
2Spy: njn, sice to nemusí být špatný, ale pro mě by to stejně nebylo, protože 33 tisíc bez DPH by byla moc vysoká cena. Já jsem hledal NB tak kolem 30-32 tisíc včetně DPH.
2Rainbow:no není se čemu divit, přece jenom to není nic podobnýho jako GeForce4 nebo Radeon, ale na druhou stranu - 3D výkon byl při výběru pouze nadstandardní plus (hlavní bylo, aby byl ten NB levný, měl dobrou obrazovku, trochu slušný procesor, 256MB RAM, co největší HDD a aby měl TVout). Pro mě to byla jasná volba - chtěl jsem Toshibu s GeForce4, ale tu přestali vyrábět a žádný jiný notebook s podobnými parametry a akcelerátorem ve srovnatelné cenové hladině nebyl, takže jsem vzal to co jsem vzal... ;D
Ondrowicz
10.10.2003, 22:38
někdo to please vymažte, odeslalo se to víckrát..
Problem je prave v tom, ze ten procesor vobec nie je slusny - mna by P4 Celeron urazal ;D Ale je pravda, ze na pracu to staci - mne staci v notebooku aj Pentium 150 :-)
Ondrowicz
11.10.2003, 10:28
Problem je prave v tom, ze ten procesor vobec nie je slusny - mna by P4 Celeron urazal ;D Ale je pravda, ze na pracu to staci - mne staci v notebooku aj Pentium 150 :-)
njn, ale co nadělám, notebooky s PIV jsou tak o 10tisíc dražší a XPčka jsou z neznámých důvodů u výrobců diskriminována (a pokud je náhodou nějaký výrobce do notebooků dává, tak to bývá u dražších modelů).
Ale na druhou stranu - když má ten můj NB horší grafiku -> nepůjde na něm tolik her -> nebudu na něm tolik hrát -> budu mít víc času na školu ;D Stejně moje původní představa byl notebook, na kterém bych mohl dělat protokoly a různý práce do školy, aby to zvládalo filmy a mělo to TVout..
BTW loňský rok jsem taky přežíval s P166.. :wink:
Ondrowicz
11.10.2003, 12:13
BTW: Ale teď se radši na žádné ceníky a nabídky notebooků nedívám, protože znáte to všichni, ne: dycky když člověk něco koupí (po dlouhém strastiplném uvažování a zvažování všech možností), tak hned za rohem vidí daleko lepší výrobek od daleko lepšího výrobce za daleko příznivější cenu.. ;D
Ani bych se nedivil, kdybych teď uviděl nabídku nějakého NB s obdobnými parametry, jako mám svou Toshibu, s XP2000+ a s integrovaným Radeonem 9000 za cenu kolem 30k s DPH :roll:
Ale jaxem řekl, aspoň nebudu na kolejích tolik pařit a budu se moct věnovat studiu a vědě ;D
To s cennikmi mi nehrozi - kupil som ten notebook za 1000, opravil podsvietenie LCD, za nejakych 5000 bateriu, pridal pamat a vymenil disk - cenovo tomu konkurovat nic nemoze ;D
BTW: Ale teď se radši na žádné ceníky a nabídky notebooků nedívám, protože znáte to všichni, ne: dycky když člověk něco koupí (po dlouhém strastiplném uvažování a zvažování všech možností), tak hned za rohem vidí daleko lepší výrobek od daleko lepšího výrobce za daleko příznivější cenu.. ;D
Ani bych se nedivil, kdybych teď uviděl nabídku nějakého NB s obdobnými parametry, jako mám svou Toshibu, s XP2000+ a s integrovaným Radeonem 9000 za cenu kolem 30k s DPH :roll:
Ale jaxem řekl, aspoň nebudu na kolejích tolik pařit a budu se moct věnovat studiu a vědě ;D
Tak to je presne situace ktera se stane urcite i me :)))
Jinak videl sem na nejakym madarskym serveru ze prodavali notase a mely tam k tomu vzdycky i benchmarky v 3DMark a dalsich softech...docela zajimavy..bylo tam videt ze ty grafiky opravdu nejsou nic moc...
No, ale aspon taky kdyz bych si koupil notase s horsi grafikou, tak bych mel taky vic casu na skolu ;D (stejnak to chci akorat quli tomu ze pojedu na 4 mesice studovat do finska, a tam se mi nechce tahnout s sebou svoji 17" CRT :)
Ondrowicz
11.10.2003, 16:31
jj, to je přesně ono. Taky jsem si koupil NB jenom proto, že klasickej komp mám doma a potřeboval jsem něco na koleje, abych mohl dělat protokoly do školy. A jak už jsem psal - po tom, co stáhli ten notebook s GeForce 4, tak jsem nenašel žádnou přijatelnou náhradu s akcelerátorem. A to, že byly NB s akcelerátorem třeba jenom o pár tisíc dražší, tak o tom jsem vůbec nepřemýšlel, protože i tak to bylo na samé hranici finanční únosnosti :o
No jestli se mi bude chtít, tak udělám ještě nějaký benchmark různý testy.
2Rainbow: Tak to je jasný, co se týká starších věcí, tak tam taková situace tolik nehrozí. Ale co se týká nových HW komponent :roll: -to je hrůza, protože snad nic na světě tak rychle nezastarává jako počítačový HW...
asi pujdu do toho ibm centrina s radem 7500... zatim je za 43k, snad to do vanoc jeste klesne...( v 3dm01 ma mit 3500 marku..)
p.s. o ntb mironet asi vubec nema smysl uvazovat co? centrino1.4+r9000+15"+dvd/cdrw... za 49k, ale mironet... :? :?
Sakra, je to fakt boj neco vybrat, ja ted taky shanim :roll: . Ale tak nejak se mi zamlouva hlavne Centrino, precejenom 6 hodin na baterky je 6 hodin ;D . Ted sem koukal, treba ASUS Centrino 1.4Ghz, 256MB DDR, 20GB HDD 5400, DVD/CD-RW, 14.1", bez OS a toho integrovanyho WLAN smejdu vyjde na nejakejch 36.000 KC bez DPH a to by se uz pomalu dalo. Ale 3D vykon nebude nic moc :? .
asi pujdu do toho ibm centrina s radem 7500... zatim je za 43k, snad to do vanoc jeste klesne...( v 3dm01 ma mit 3500 marku..)
p.s. o ntb mironet asi vubec nema smysl uvazovat co? centrino1.4+r9000+15"+dvd/cdrw... za 49k, ale mironet... :? :?
jeste by mne zajimalo jestli ibm prodava ntb i bez instalovanyho os.. ???
to by pak hned bylo vyse zminovane o pet litru levnejsi a do toho bych sel hned!
Uz sem tady psal ze se mi zacinaj hodne libit notebooky Gericom ? Asi jo, co ? 8-)
Docela by me zajimalo jak moc spatnej vykon bude mit chip Via UniChrome - je to v Gericomu za 29800 bez DPH - jinak ten notas nevypada vubec spatne - xp2000+, 256MB, 30GB, DVD/CD-RW ... chipset VIA KT400...
Ale asi pudu do jinyho Gericoma - stejny parametry, akorat integrovany R9000.... za nejakych 33kKc bez DPH
Blby je ze Gericomy tady v cesku prodava snad jedina firma, a ta je v C. Budejovicich, coz je dost daleko...
P.S. Na www.acomp.hu muzete najit vysledky gericomu v 3DMarcich a podobnych softech...
to by pak hned bylo vyse zminovane o pet litru levnejsi a do toho bych sel hned!
5 litrov dost tazko... Davaju sa k tomu OEM verzie a velki vyrobcovia ich kupuju podstatne lacnejsie.
BTW.: Pod znackou Gericom sa tusim predavaju notebooky Clevo http://www.clevo.com.tw
Uz sem tady psal ze se mi zacinaj hodne libit notebooky Gericom ? Asi jo, co ? 8-)
Docela by me zajimalo jak moc spatnej vykon bude mit chip Via UniChrome - je to v Gericomu za 29800 bez DPH - jinak ten notas nevypada vubec spatne - xp2000+, 256MB, 30GB, DVD/CD-RW ... chipset VIA KT400...
Ale asi pudu do jinyho Gericoma - stejny parametry, akorat integrovany R9000.... za nejakych 33kKc bez DPH
Blby je ze Gericomy tady v cesku prodava snad jedina firma, a ta je v C. Budejovicich, coz je dost daleko...
P.S. Na www.acomp.hu muzete najit vysledky gericomu v 3DMarcich a podobnych softech...
a ma tu nekdo nejakyho gericoma doma? zajimalo by mne jak je na tom s kvalitou, prece jenom predpokladam, ze ho budu mit jeste nejaky ten patek po zaruce.... pred lety jsem taky zahledl par gericomu, ale nakonec jsme koupili notas co mam v podpisu...
5 litrov dost tazko... Davaju sa k tomu OEM verzie a velki vyrobcovia ich kupuju podstatne lacnejsie.
BTW.: Pod znackou Gericom sa tusim predavaju notebooky Clevo http://www.clevo.com.tw
do dobre dobre tak min, ale jsou tam XPpro...
Bolo by dobre, keby sa to predavalo aj s Linuxom - ale to som na novom notebooku tusim este nevidel.
a ma tu nekdo nejakyho gericoma doma? zajimalo by mne jak je na tom s kvalitou, prece jenom predpokladam, ze ho budu mit jeste nejaky ten patek po zaruce.... pred lety jsem taky zahledl par gericomu, ale nakonec jsme koupili notas co mam v podpisu...
Jo tak to by me taky zajimalo... jenomze si myslim ze asi neee, pac jedinej distributor co se m nasel je ScOS , ktera ma jedinej obchod v Budejicih, takze kdyz po tom nekdo nejde, tak tyhle notase ani nenajde...
zkuste
www.gericom.cz
Tuhle stranku uz sem sjel trikrat dokola :wink:
Blby je ze na pulce webu je ze je ve vystavbe, ale neco se tam dozvedet da...teda vlastne akorat ty ceny...
Recenze co tam sou, tak sou na nejaky jiny notase...
Tak ja uz mam asi vybrano, ted jenom sehnat penizky ;D . Zatim je mojim favoritem tenhle Acer :arrow: 290LCi (http://www.czechcomputer.cz/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=24895&level=77) . Za solidni penize dost muziky, i s taskou by se to mohlo vejit do 40000Kc bez DPH.
Akorat me stve, ze to neprodavaj bez Winu a bez ty integrovany miniPCI Intel WLAN karty. ASUS to sice nabizi (moznost konfani), ale porad je drazsi nez ten Acer a to ma jenom 14.1" displej.
MUj zas tento Acer Aspire 1605DLC, akorat skoda, ze je tam celeron... a je za 43k i s dph.......
jj, na toho Acera mam taky ted zalusk, cena je to slusna, ma to standardni vybavu (40GB, 256MB, 15 display) mozna trosku ubere ten Celeron 2400 ale za to to ma Radeon 9000. Mate s nim nejake zkusenosti (s timto NB i s Radeonem)?
MUj zas tento Acer Aspire 1605DLC, akorat skoda, ze je tam celeron... a je za 43k i s dph.......
Sem mrknul na www.acer.cz a tam maj jen 1603 za tu cenu ale bez dph, kde se da sehnat tohle za tu cenu ?
Mrknul sem treba do LEVI, ale tam maj tak akorat 1603...
V oficialnim ceniku ACER neni a kde ho maji za 43k s DPH nevim, ale vim, kde ho maji za 39k s DPH :) Cozpak neznate proflaknuty www.Alzasoft.cz ??? :) Nemaji ho ve std. nabidce, jen na dotaz a odepsali mi, ze za 32000 bez DPH a je nutno uhradit predem zalohovku....A taky psali neco o tom, ze neni momentalne dostupny, takze muzes jeste zkusit notebookshop.cz, kde uz je ale drazsi...34850
V oficialnim ceniku ACER neni a kde ho maji za 43k s DPH nevim, ale vim, kde ho maji za 39k s DPH :) Cozpak neznate proflaknuty www.Alzasoft.cz ??? :) Nemaji ho ve std. nabidce, jen na dotaz a odepsali mi, ze za 32000 bez DPH a je nutno uhradit predem zalohovku....A taky psali neco o tom, ze neni momentalne dostupny, takze muzes jeste zkusit notebookshop.cz, kde uz je ale drazsi...34850
Ten notebook me zacina zajimat :wink:
jo to mne taky, tak koukni ted do pollu, ktery jsem vytvoril tady na foru ale na jinem miste....tenhle acer je dobrej, ale hp je hp, i kdyz ma horsi grafiku - nebo se mylim? designove je to hp take lepsi, vazne nevim, tak cekam, co se u toho pollu vyvine
jo to mne taky, tak koukni ted do pollu, ktery jsem vytvoril tady na foru ale na jinem miste....tenhle acer je dobrej, ale hp je hp, i kdyz ma horsi grafiku - nebo se mylim? designove je to hp take lepsi, vazne nevim, tak cekam, co se u toho pollu vyvine
nebo taky mironet..... jo a ten 1603 je s normalnim p4...
Hmm, tak sem se tesil na Centrino a nebude nic, Eurotel nam prekazil plan s WiFi, takze by to bylo k nicemu :-( :evil: .
Hmm, tak sem se tesil na Centrino a nebude nic, Eurotel nam prekazil plan s WiFi, takze by to bylo k nicemu :-( :evil: .
Mozna trosku OT, ale ???
Mozna trosku OT, ale ???
Nj, pravda, omlouvam se :oops: , jen me to hodne rozcililo. Tak to nekdo smazte, dik...
Mozna trosku OT, ale ???
Nj, pravda, omlouvam se :oops: , jen me to hodne rozcililo. Tak to nekdo smazte, dik...
Neeee...to ta moje otazka byla OT....
sem se zajimal co se stalo ?
Tak jsem toho acera 1605DLC videl uz za 41 478,78....
doprcic Acer aspire 1605dlc zmizel z ceniku :evil: ja si chtel udelat radost k vanocum :? vsude uz je jen o 7 litru drazsi 1603 s p4 :-o :-o :-o :-o :-o :-o
doprcic Acer aspire 1605dlc zmizel z ceniku :evil: ja si chtel udelat radost k vanocum :? vsude uz je jen o 7 litru drazsi 1603 s p4 :-o :-o :-o :-o :-o :-o
tak to bejva :)
ja chtel nx9005 s xp2400+ a 15", ale taky ho prestali prodavat .. :( (v konfigu za 40kKc, uz ho maj jen za 50kKc)...tak sem musel vzit zavdek nx9010 ...
takze to mozna prece jen bude gericom:
Hummer Advance nebo Blockbuster Advance....
www.gericomshop.cz
to uz je pro mne trochu lepsi nez nejaka firma v cb...
uvidime
takze to mozna prece jen bude gericom:
Hummer Advance nebo Blockbuster Advance....
www.gericomshop.cz
to uz je pro mne trochu lepsi nez nejaka firma v cb...
uvidime
zkus jim napsat jak je to s dostupnosti, kdyz sem se jich ptal, tak mi nejdriv rekli ze hummer advance ani nezacnou dodavat, pak ale rekli ze by i byl... o blockbusteru nevim...
ale az si ho koupis, tak te vyzpovidam...a pak pudu prodat svoje nx9010 a koupim si gericoma :)))
vcera vecer jsem mluvil s jednim kamosem brazilcem, a ten rikal, ze ve svete moc dobrou povest nemaj :? rozhodne bych kupoval rozsirenou zaruku...
sou to nervy
faborsky
06.12.2003, 19:02
ja chtel nx9005 s xp2400+ a 15", ale taky ho prestali prodavat .. :( (v konfigu za 40kKc, uz ho maj jen za 50kKc)...tak sem musel vzit zavdek nx9010 ...
Ale nepřestali, třeba v Libře ho maj!
Ale nepřestali, třeba v Libře ho maj!
urcite ?
a sou schopni ho dodat ?
jenom mit ho v ceniku nestaci, jak uz sem se nekolikrat presvedcil...
faborsky
06.12.2003, 21:19
Tak to bohužel nevim, ale vim že teprve tenhle týden se objevil v ceníku, tak by asi mohl bejt.
Tak to bohužel nevim, ale vim že teprve tenhle týden se objevil v ceníku, tak by asi mohl bejt.
nechodi jim net/eobchod... maj ceniky jeste nekde jinde nez v e shopu?
faborsky
06.12.2003, 21:50
To nevim, mě ceníky normálně choděj poštou.
za kolik tam maj ten acer 1605dlc? please
nebo nemohl bys mi ten cenik poslat mejlem? dik
mokus@click.cz
Tak jsem dospel k asusu m6500.. az udelam organiku tak si ho koupim...
A co rikate na tento notas Acer Aspire 1510, ma to Athlon 3000+, 512MB, 40.0GB a graf. GeForce4 448 Go. Cena je 33850,- bez DPH
A co rikate na tento notas Acer Aspire 1510, ma to Athlon 3000+, 512MB, 40.0GB a graf. GeForce4 448 Go. Cena je 33850,- bez DPH
To je to nejlepsi co sis za ty prachy sehnal ? tak tos moc dobre nehledal....
fakt proti AMD nic nemam, ale do notasu nee. za ty prachy najdes i slabsi Centrino a to je trosku nekde jinde...
fakt proti AMD nic nemam, ale do notasu nee. za ty prachy najdes i slabsi Centrino a to je trosku nekde jinde...
Jak dlouho by mohl ten notas vydrzet na baterky?
Wolferine
31.05.2004, 22:49
centrino az 5hodin...
A ten s tim 64bit Athlonem?
A ten s tim 64bit Athlonem?
to sem jeste v praxi netestoval... ale vic jak 2.5-3 hodiny prehravani divX z CD (obvykly a oblibeny test) tomu fakt nedavam....
Jak dlouho by mohl ten notas vydrzet na baterky?
Ten 64bit athlon v tom docela zere, takze bych rek spise max. okolo 2h.
Potkal Acera s XP3000+ a v podobny konfiguraci a dalo to zhruba 1,5h
A taky bych rek ze tenhle notas je velky a tezky a asi bude i hlucny
btw, na www.notebookshop.cz (okud je asi i ta cena :)) tu vydrz taky pisou :)
JJ, ta cena je presne z notebookshopu. Tu vydrz jsem tam taky videl, maji tam 2,0 hodin, chtel jsem spis nejaky cas z praxe. Kdyby to dalo fakt kolem tech 2 hodin, tak by to bylo fajn :-)
JJ, ta cena je presne z notebookshopu. Tu vydrz jsem tam taky videl, maji tam 2,0 hodin, chtel jsem spis nejaky cas z praxe. Kdyby to dalo fakt kolem tech 2 hodin, tak by to bylo fajn :-)
jasne :)
moje nx9010 ma udavano max. 2,5h, ale to s tim vpodstate nic nesmis delat, pri normalni praci tak s max. 2h a dys si pustim film tak tak 1,5h
takze....1,5h pro ten tvuj notas zni rozumne...
Wolferine
01.06.2004, 13:43
zsku radsi sehant centrino...
btw. my ten notas mame o petikilo levnejsi :wink:
A kdo my? :) ja jsem ho nasel jeste v jednom shopu z Brna za 39 592 vč. DPH.
Kdyz to tak vemu, tak bych ten notas tahal stejne jen tam kde je zasuvka, takze ta vydrz na baterky pro me neni tak dulezita
Wolferine
01.06.2004, 14:11
www.techroom.cz
dneska sem sefa trochu nastval tak mu musim udelat reklamu :D
Acer aspire 2012...
ten sa mi se.rie z celej sily.. a navyse sa prehrieva.. skus nan pustit 3DM2001 Mother nature v nekonecnej slucke.. mne do 15 min vytuhne notas..
Běží na vBulletin™ verze 4.0.3 Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.