PDA

Zobrazit v plné verzi : Hercules Game Theater XP 6.1

Kdosi
21.11.2002, 22:54
Zdravim, potřeboval bych pomoct s instalací této zvukovky. ve Win XP. Stále mi to hlásí že není digitální podpis a proto jí nemůže spustit. Na webu Hercules jsem se dočetl něco o ovladačích pro Win9x ale i jejich postup nepomohl. Stáhnul jsem také od nich poslední verzy ovladačů a ani to nepomohlo. Kdo má zkušenosti s touto kartou?

Pajda
22.11.2002, 14:12
.... o tu kartu ani o ovladače.... musíš v XPčkach nastavit nulovou ochranu před nechráněnym SW... nevim gde to tam je, ale negde to je urcite.... ;D a rek bych, ze je to ono... 8)

rned
25.11.2002, 01:25
Zdravim, potřeboval bych pomoct s instalací této zvukovky. ve Win XP. Stále mi to hlásí že není digitální podpis a proto jí nemůže spustit. Na webu Hercules jsem se dočetl něco o ovladačích pro Win9x ale i jejich postup nepomohl. Stáhnul jsem také od nich poslední verzy ovladačů a ani to nepomohlo. Kdo má zkušenosti s touto kartou?Přesně tuhle zvukovku si chci taky pořídit, tak by mě zajímal tvůj názor na zvuk, jak zatěžuje procesor, a podobně. Pokud to rozchodíš, napiš se plz tvoje zkušenosti. Dík Radek

Kdosi
29.11.2002, 22:43
Tak jsem to rozchodil :lol:
Stačilo prohodit v PCI slotech mezi sebou zvukovku a modem. Zvukovka se rozjela tak jak má bez sebemenších problémů.

Bohužel nemůžu popsat jak ta zvukovka chodí, jelikož jsem ten PC dal dohromady, nainstaloval a hned šel k majiteli. Sorry