Zobrazit v plné verzi : Kompatibilni drivery s Audigy????
: PRASoR :
20.11.2002, 20:14
.... nekapnul ste nekdo nahodou na nejaky neofisl nebo jinak kompatibilni vovladace pro audigy ??? .. pac ten original srackus je do nebe volajici :evil: ;D .. jako vubec celej zvukolicnej creatif .. treba by to mohlo aspon drobatko rozumne behat ;D ;D
me ten origos-srackus-do-nebe-volajici funguje fpoho bez problemu. jaky mas napr problem?
: PRASoR :
20.11.2002, 21:12
me ten origos-srackus-do-nebe-volajici funguje fpoho bez problemu. jaky mas napr problem?
.... cece spis bych rek, ze je to kazdou chvili neco ;D .. vopcas se ani nechtej nainstalit, skubani ve hrach, nekdy i dost praskvej zvuk (gamesy a navic je zajimavy, ze po kazdy instalaci woken muzu cekat nakej debakl, kerej to pred tim f ty dany veci nedelalo), sem tam do toho nakej ten player nebo music soft atd. .. proste uz to cece nak konkretne nezaznamenavam a jen se nasiram .... vosobne nemuzu voznacit vovladace za spolehlivy a bezproblemovy .. kazdopadne jestli ti beha fsechno ok, tak bud urcite rad ;) ;D
ja sem urcite rad, gdyz ctu prispefky ostatnich a jejich problemy ;)
osobně registruji jediný (zatím) problém, a to když ve WinXP (win98 nevím, už je moc nepoužívám) zapnu v SOF2 EAX, tak hra začne škubat
EAX je fakt zrut výkonu a jeho praktické vyuzitie je bez adekvátnej aparatury anicom.
Ked daka hra robý viditelne problemi skuste najprv vypnut 3D sound vecicky a az potom sundavat rozlisenie atd....
Braindead
25.11.2002, 18:26
ja nevim, ale narval sem kartu do kompu nahodil origos ovladace a vsechno jede :) akorat me napada ze me ted nefunguje ovladani hlasitosti TV karty pomoci DO ??? jeste se v tom trochu pohrabu a uvidime...
Mac Manar
25.11.2002, 20:22
2 Prasor : Hmmm, podle toho , co pises , tak bude problem spis v hardwaru nez v softu, zkus tu kartu na jinem pocitaci , jestlize bude vysledek stejny tak ju reklamuj (jestli je v zaruce) nebo vyhod.
No ja takyto problem nemam vobec ( thx-god ), ale jediny prob, bol v poslednyx 2 misiax Mafie mso zapnutym EAX atd. mi niekedy nastal neskutocny brum v zvukovici. Asi taky, zhe som hned zahodil sluxadla :evil: Inak max.pohoda, azh na to ake su tie orig.drivre neskutocne pomale pri installe. Fok.
Běží na vBulletin™ verze 4.0.3 Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.